Win-actie voor deelnemers Interieurprofessional dag

Wij hebben 2 super leuke acties voor diegene die aan de Interieurprofessional dag vorige week maandag 6 maart hebben deelgenomen.

  • Ben je zelf al BNS lid en breng je een nieuw volledig BNS lid aan voor 22 maart 2023 dan maak je kans op gratis deelname aan de masterclass Trends spotten en toepassen door Jan Agelink ter waarde van 995 euro.
  • Ben je nog geen lid, wordt dan nu volledig BNS lid voor 22 maart 2023 dan maak je kans op gratis deelname aan de masterclass editie Trends spotten en toepassen door Jan Agelink ter waarde van 1495 euro.

Prijswinnaars worden via Instagram en email uiterlijk 23 maart 2023 bekend gemaakt. Genoemde prijzen zijn ex btw.

Mocht je de Masterclasses van Jan Trendman evengoed willen volgen zonder gebruik te maken van bovenstaande actie dan kan dat natuurlijk ook! Maak dan gebruik van Werktuig PPO , waardoor je 1/3 deel van de kosten voor deze masterclass-serie gesubsidieerd krijgt. Hierdoor wordt meedoen nog interessanter.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

SALONE DEL MOBILE 2021 GAAT DOOR: 5 TOT EN MET 10 SEPTEMBER

De beursorganisatie van de Salone del Mobile heeft gisteravond bekendgemaakt dat de editie van 2021 alsnog gaat plaatsvinden en wel van 5 tot en met 10 september. Deze 59e editie van de wereldvermaarde meubelbeurs in Milaan zal in het teken staan van innovatie en een uniek karakter, aldus de organisatie.