Win-actie voor deelnemers Interieurprofessional dag

Wij hebben 2 super leuke acties voor diegene die aan de Interieurprofessional dag vorige week maandag 6 maart hebben deelgenomen.

  • Ben je zelf al BNS lid en breng je een nieuw volledig BNS lid aan voor 22 maart 2023 dan maak je kans op gratis deelname aan de masterclass Trends spotten en toepassen door Jan Agelink ter waarde van 995 euro.
  • Ben je nog geen lid, wordt dan nu volledig BNS lid voor 22 maart 2023 dan maak je kans op gratis deelname aan de masterclass editie Trends spotten en toepassen door Jan Agelink ter waarde van 1495 euro.

Prijswinnaars worden via Instagram en email uiterlijk 23 maart 2023 bekend gemaakt. Genoemde prijzen zijn ex btw.

Mocht je de Masterclasses van Jan Trendman evengoed willen volgen zonder gebruik te maken van bovenstaande actie dan kan dat natuurlijk ook! Maak dan gebruik van Werktuig PPO , waardoor je 1/3 deel van de kosten voor deze masterclass-serie gesubsidieerd krijgt. Hierdoor wordt meedoen nog interessanter.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

VACATURE: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.

cosentino

BNS Crisp partner Cosentino zoekt City Specialist Amsterdam

Als Cosentino Showroom Specialist assisteer je bij de dagelijkse operaties in Cosentino City. Je dagelijkse taken omvatten gastrelaties, klantenservice, overleg en coördinatie van evenementen. Het doel is om verkoopleads te identificeren en te genereren en vervolgens samen te werken met het lokale verkoopteam, waardoor ze de leads kunnen opvolgen en omzetten in verkoop en projecten. U krijgt ook lokale accounts toegewezen die u beheert en waarmee u inkomsten genereert.