Win-actie voor deelnemers Interieurprofessional dag

Wij hebben 2 super leuke acties voor diegene die aan de Interieurprofessional dag vorige week maandag 6 maart hebben deelgenomen.

  • Ben je zelf al BNS lid en breng je een nieuw volledig BNS lid aan voor 22 maart 2023 dan maak je kans op gratis deelname aan de masterclass Trends spotten en toepassen door Jan Agelink ter waarde van 995 euro.
  • Ben je nog geen lid, wordt dan nu volledig BNS lid voor 22 maart 2023 dan maak je kans op gratis deelname aan de masterclass editie Trends spotten en toepassen door Jan Agelink ter waarde van 1495 euro.

Prijswinnaars worden via Instagram en email uiterlijk 23 maart 2023 bekend gemaakt. Genoemde prijzen zijn ex btw.

Mocht je de Masterclasses van Jan Trendman evengoed willen volgen zonder gebruik te maken van bovenstaande actie dan kan dat natuurlijk ook! Maak dan gebruik van Werktuig PPO , waardoor je 1/3 deel van de kosten voor deze masterclass-serie gesubsidieerd krijgt. Hierdoor wordt meedoen nog interessanter.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Pantone kleurtrends van 2000 tot 2021

Kleurengigant Pantone heeft sinds 2000 een jaarlijkse voorspelling voor de kleur van het jaar onthuld, gekozen op basis van diepgaande trendvoorspellingen, evenals sociaaleconomische omstandigheden, levensstijl en politieke invloeden, zoals mode, entertainment en reisbestemmingen.

Onze BNS Crisp partner Dôme Deco trekt voor het eerst naar Milaan

Milaan is het design-walhalla van Europa. Het Belgische Dôme Deco, dat hier als kosmopolitisch merk perfect kan aarden, heeft er al enkele jaren haar ogen op gericht. Deze week kondigt het merk met trots aan richting Milaan te trekken in 2024. En dat op twee verschillende locaties.

Orangerie Bijleveld

Orangerie Bijleveld opent showroom voor publiek

Waar voorheen de showroom nog niet geopend was voor publiek, zijn sinds kort iedere vrijdagmiddag de deuren bij Orangerie Bijleveld geopend. Het bedrijf dat zich specialiseert in beplanting voor interieur(projecten) doet dit om zo potentiele klanten een idee te geven van wat allemaal mogelijk is.