;

NIEUWS ARCHIEF

Filter op categorie

Cadeau: een Flexa ColourFutures™ 2024 boek t.w.v. € 19,95

De Flexa Kleurentrends 2024 zijn gebundeld in het Flexa ColourFutures™ 2024 boek. BNS Crisp leden ontvangen ook dit jaar weer dit collectors item cadeau van Flexa en BNS Crisp. Reageer snel, want op=op! Dit mag niet ontbreken in de collectie van de interieurprofessional!

Future Dusk, de kleur van het jaar 2025, volgens Coloro en WGSN

WGSN heeft een bedrijf gemaakt van zijn industrieprognoses, waardoor het bereik van zijn opgeleide prognoses jaren verder uitduwt dan zijn collega’s. Vandaag heeft het zustermerk Coloro aangekondigd dat het de surrealistische tint van Future Dusk voorziet als de kleur die het komende samenspel van de wereld tussen fysiek, virtueel en fantasie in 2025 zal weerspiegelen.

HelloChair opent derde winkel

Eind dit jaar opent onze BNS Crisp Partner en de specialist in eetkamerstoelen HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde in de rij. In de HelloChair winkel van 500 m2 kunnen consumenten en interieurprofessionals terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels.

Toffe stageplaats: content creator gezocht

Wij zijn op zoek naar jou! Ken jij de ins & outs van Instagram, Facebook en Linkedin, heb je wellicht al enige ervaring met Wordpress en vind je het leuk om zelf content (woord en beeld) te maken? BNS Crisp, het netwerk voor de interieurprofessional, is op zoek naar een stagiaire voor het web & social team.

Shopping Basket
nl_NLDutch