Wat is BNS Crisp?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de volgende domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up.

Opgericht in 2009 en al snel uitgegroeid tot een professionele belangenbehartiger van stylisten.  Vanaf de start met een duidelijke focus op interieurstyling (particulier) en vastgoedstyling. Eind 2018 zijn hier de domeinen zakelijke interieurstyling, groenstyling en start-up aan toegevoegd.

De veranderende maatschappij en de toenemende behoefte van bedrijven en particulieren op het gebied van styling, in de meest brede zin van het woord, vraagt om een aanpassing in onze dienstverlening. De grenzen tussen wonen, werken en leven vervagen en de behoefte aan bijvoorbeeld ‘groen’ is in iedere leef- en werkomgeving alleen maar toegenomen.

Kortom, het is tijd om de focus te verleggen om zo voor leden en potentiële leden beter te kunnen programmeren en voor klanten van leden (particulier of zakelijk) de keuze voor de juiste interieurprofessional verder te vereenvoudigen.

BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen/ workshops volgen en lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp draagt daaraan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Lees hier alles over de mogelijkheden en de voordelen van het lidmaatschap van BNS Crisp.

Maar ook voor leveranciers en retailers (groot- en kleinschalig), die zich realiseren dat de inzet van een regionaal gevestigde professionele stylist hun bedrijf verder kan brengen en er een mooie samenwerking in gang kan worden gezet.

Lees hier alles over de mogelijkheden om samen te werken.

jean-philippe-delberghe-Ry9WBo3qmoc-unsplash
jean-philippe-delberghe-feijc-nqWKM-unsplash

Ook lid worden?

Ben je een professioneel stylist in één van de
hierboven genoemde domeinen en wil je lid worden?

Tijdlijn

Aan het woord

Leden van BNS Crisp

Iris van Asselt

Volledig lid
Ben je op zoek naar aansluiting met vakgenoten, mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen, een leuke club mensen en heel veel informatie en inspiratie op het gebied van interieur? Dan is BNS Crisp de plek!
An Interior is the naturel projection of Soul. Ooit heeft Coco Chanel deze quote geroepen. Wat is er mooier dan mensen te helpen keuzes te maken als ze zoekende zijn naar hun Interieur of Soul!!

Petra Barelds

Volledig lid
BNS Crisp geeft mij kansen en opent deuren. Het contact met collega stylisten is een bron van creativiteit en inspiratie. Door het delen van kennis en ervaringen voel ik een sterke verbondenheid met elkaar. Want je hebt met elkaar één doel: de wereld een beetje mooier maken!

Maak kennis met de BNS Crisp merkpartners!