Zelf trends leren spotten en toepassen | Jan Agelink |Vanaf 27 september

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever.

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever. 

Maar het resultaat van je werk is niet voor vandaag. Dat is voor morgen en voor vele dagen daarna. Door gericht rekening te houden met relevante interieurtrends zorg je ervoor dat je ontwerpen relevant blijven. 

Maar hoe spot je die trends? Hoe leer je zien wat er buiten je eigen bubbel gebeurd en welke mogelijke conclusies je hieruit kan trekken? Waar ga je op zoek naar inspiratie? Hoe breng je de tijdsgeest over en vooral: hoe vertaal je deze naar je opdrachtgever?

In de komende exclusieve serie masterclasses van trendforecaster Jan Agelink leer je hoe je systematisch en rationeel trends kunt signaleren, analyseren en toepassen. Zodat jij je klanten advies kan geven wat toekomstbestendig is en een flinke houdbaarheidsdatum heeft. 

Wil jij ook graag leren hoe je trends kunt signaleren en onderzoeken om deze vervolgens door te vertalen naar je eigen werk voor je klanten? Schrijf je dan nu in voor deze serie masterclasses!

Aan het einde van de masterclasses:

  • weet je wat de actuele trends zijn op interieurgebied en waar je die inspiratie kunt vinden
  • weet je wat trends zijn (en wat niet) en hoe je ze ontdekt
  • weet je hoe je trends kan beschrijven en visualiseren
  • heb je de tools gekregen om trends te leren spotten en onderbouwen
  • heb je een aanzet gemaakt voor een kleine presentatie waarin je een trend binnen een interieur segment uitgediept hebt voor een (fictieve) klant

Goed om te weten: de lessen zijn werklessen en je krijgt tussendoor huiswerk mee om je eigen trend-spot-skills te verbeteren. Je krijgt ook gratis toegang tot de meest recente lifestyle & interior trendpresentatie van buro jantrendman.

Vereisten: nieuwsgierige aard, open staan voor veranderingen en bereid zijn met een open blik alles te onderzoeken. 

Data

  • Dinsdag 27 september 
  • Donderdag 13 oktober
  • Dinsdag 8 november 
  • Dinsdag 22 november
  • Dinsdag 13 december

Lestijden zijn van 09:30-13:00.
Alle lessen zijn op een centrale locatie in Nederland.

Deelnemen

De deelname prijs voor vijf exclusieve masterclass trendlessen gegeven door trend forecaster Jan Agelink is voor BNS Crisp leden en partners slechts € 995,-.

Voor niet leden € 1.495,-. Geniet als niet-lid nu van € 100,- early bird korting. Deze korting is geldig tot en met juli 2022. Gebruik de code EARLYJAN.

Besluit je om vandaag nog lid of partner te worden dan geniet je niet alleen van de exclusieve masterclass maar maak je een jaar lang deel uit van ons netwerk en de bijbehorende voordelen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Je kunt je inschrijven via een van de formulieren onderaan deze pagina. Let op dat je het juiste formulier gebruikt.

Subsidie mogelijkheden

Jezelf continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. Als jij investeert in je professionele ontwikkeling investeert ‘Werktuig PPO’ met je mee. Ook voor deze exclusieve masterclass serie kun je een subsidie aanvragen. ‘Werktuig PPO’ investeert 1/3 van het totale offertebedrag. De overige kosten moeten gefinancierd worden door de aanvrager. Meer weten?

Over Jan Agelink

Jan is sinds 1994 werkzaam als trend forecaster. Hij combineert een heldere analyse van globale en lokale trends met een talent voor het selecteren van prachtige beelden. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor branches zoals mode, interieur, lifestyle, design, beauty, footwear, travel, food, retail, digital culture & marketing.

Over Marre Smit

Marre is een trend forecaster die zich richt op consumententrends en de praktische toepassing hiervan. Ze heeft een oog voor afwijkende trend signalen en een uitgebreide kennis van online marketing en nieuwe media.


Masterclasses Jan Agelink - LEDEN & PARTNERS

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs:
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.
*Wordt na inschrijving gecrediteerd

Masterclasses Jan Agelink - NIET LEDEN

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs:
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Regiotafel West-Brabant Limburg | 30 juni 2022

Donderdag 30 juni 2022 wordt er weer een fysieke BNS Crisp regiotafel georganiseerd voor West-Brabant en Zeeland door Lotte van der Schoot en Liesbeth Neelemans. Deze keer zal deze plaats vinden bij de “Warmste Woonwinkel van de Benelux MORRES WONEN”.