Zelf trends leren spotten en toepassen | Jan Agelink |nieuwe editie feb 2023

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever.

Zelf trends leren spotten en toepassen | Jan Agelink

Werklessen met boordevol inspiratie en opdrachten om je eigen trend-spot-skills te verbeteren.⁠

Exclusieve serie masterclasses met trend forecaster, Jan Agelink. Je werkt vandaag aan passende interieurs van morgen voor je klanten. Je bent vandaag bezig met het maken van interieur concepten en moodboards, kleurpaletten uitkiezen en nadenken over de functie van de ruimte voor je opdrachtgever. 

Maar het resultaat van je werk is niet voor vandaag. Dat is voor morgen en voor vele dagen daarna. Door gericht rekening te houden met relevante interieurtrends zorg je ervoor dat je ontwerpen relevant blijven. Door op de hoogte te zijn van trends kan je gemakkelijk inspiratie blijven vinden – voor jezelf en voor je klanten. 

Maar hoe spot je die trends? Hoe leer je zien wat er buiten je eigen bubbel gebeurd en welke mogelijke conclusies je hieruit kan trekken? Waar ga je op zoek naar inspiratie? Hoe breng je de tijdsgeest over en vooral: hoe vertaal je deze naar je opdrachtgever?

In de komende exclusieve serie masterclasses van trendforecaster Jan Agelink leer je hoe je systematisch en rationeel trends kunt signaleren, analyseren en toepassen. Naast een constante stroom aan inspiratie leer je hoe je trends kan toepassen in je werk. Zodat jij je klanten advies kan geven wat toekomstbestendig is en een flinke houdbaarheidsdatum heeft.

Wil jij ook graag leren hoe je trends kunt signaleren en onderzoeken om deze vervolgens door te vertalen naar je eigen werk voor je klanten? Wil jij ook graag geïnspireerd worden door de laatste trends en leren waar je deze inspiratie kan blijven vinden. Schrijf je dan nu in voor deze serie masterclasses!

Aan het einde van de masterclasses:

 • weet je wat de actuele trends zijn op interieurgebied
 • krijg je heel veel inspiratie voor je projecten en weet je waar je die inspiratie voortaan zelf kunt vinden
 • weet je wat trends zijn (en wat niet) en hoe je ze ontdekt
 • weet je hoe je trends kan beschrijven en visualiseren
 • heb je de tools gekregen om trends te leren spotten en onderbouwen

Goed om te weten: de lessen zijn werklessen en je krijgt tussendoor huiswerk mee om je eigen trend-spot-skills te verbeteren. Je krijgt ook gratis toegang tot de meest recente lifestyle & interior trendpresentatie van buro jantrendman.

Vereisten: nieuwsgierige aard, open staan voor veranderingen en bereid zijn met een open blik alles te onderzoeken. 

Data

Begin het jaar goed en investeer in je persoonlijke ontwikkeling. Deze editie start medio februari 2023. Binnenkort ontdek je hier de nieuwe les data.

Lestijden zijn van 09:30-13:00.
Alle lessen zijn op een centrale locatie in Nederland.

Deelnemen

De deelname prijs voor vijf exclusieve masterclass trendlessen gegeven door trend forecaster Jan Agelink is voor BNS Crisp leden en partners slechts € 995,-. Voor deze masterclass kan je gebruik maken van je studievoucher! Geef bij het inschrijfformulier aan dat je gebruik wilt maken van de studievoucher. Na inschrijving wordt het bedrag gecrediteerd.

Voor niet leden kost deze masterclass trendlessen € 1.495,-. Besluit jij om in de maand juli en augustus lid te worden dan geniet je van alle voordelen van ons netwerk!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Je kunt je inschrijven via een van de formulieren onderaan deze pagina. Let op dat je het juiste formulier gebruikt.

Word BNS Crisp lid en geniet van alle voordelen!

Besluit jij om in 2022 lid te worden dan geniet je niet alleen van de exclusieve masterclass maar maak je een jaar lang deel uit van ons netwerk en de bijbehorende voordelen.

 • Bijna € 500,- korting op deze masterclass (van € 1495,- voor € 995,-)
 • Cadeau: Trendwebinar van trendforecaster Jan Agelink t.w.v. € 79,-
 • Cadeau: Stylist! magazine t.w.v. € 14,95
 • Een netwerk van ruim 350 stylisten en de voordelen van 75 aangesloten interieurmerken
 • Kortingen op lezingen, beurzen, vakbladen, cursussen, webinars, trainingen en workshops.
 • Interessante (betaalde) commerciële opdrachten zoals adviesdagen in bouwmarkten en deelname aan de woonbeurs.
 • Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied interieurstyling in de meest brede zin van het woord.
 • En nog veel meer!

Subsidie mogelijkheden

Jezelf continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. Als jij investeert in je professionele ontwikkeling investeert ‘Werktuig PPO’ met je mee. Ook voor deze exclusieve masterclass serie kun je een subsidie aanvragen. ‘Werktuig PPO’ investeert 1/3 van het totale offertebedrag. De overige kosten moeten gefinancierd worden door de aanvrager. Meer weten?

Over Jan Agelink & Marre Smit

Jan Agelink

Jan is sinds 1994 werkzaam als trend forecaster. Hij combineert een heldere analyse van globale en lokale trends met een talent voor het selecteren van prachtige beelden. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor branches zoals mode, interieur, lifestyle, design, beauty, footwear, travel, food, retail, digital culture & marketing.

Marre Smit

Marre is een trend forecaster die zich richt op consumententrends en de praktische toepassing hiervan. Ze heeft een oog voor afwijkende trend signalen en een uitgebreide kennis van online marketing en nieuwe media.


Aanmeldformulier

Masterclasses Jan Agelink - LEDEN & PARTNERS

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.
*Wordt na inschrijving gecrediteerd

Masterclasses Jan Agelink - NIET LEDEN

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

World Hope Forum INDIA | Digitaal | 3 december

In deze speciale eindejaarseditie van het World Hope Forum worden we meegenomen op een inspirerende tour door het ongelooflijke noorden, zuiden, oosten en westen van India, waarbij we opmerkelijke verhalen horen over gemeenschap, natuurbehoud en ambacht. Reset je kompas voor 2023 door niet te missen wat ons grootste Hope Forum tot nu toe belooft te worden!