Wat verwachten de interieurprofessionals van de Milan Design Week? 

Wat kun je verwachten van je bezoek aan de Milan Design Week. Wonen360 vroeg het verschillende interieurprofessionals, waaronder BNS Crisp-voorzitter Carin Frijters.

Deze week, van 18 tot en met 23 april is het zover. De Italiaanse stad Milaan wordt omgetoverd tot het grootste interieur designevent van Europa: Milan Design Week. In de hele stad zijn er exposities, beurzen en netwerkborrels georganiseerd, waar design centraal zal staan. Interieurprofessionals vanuit alle hoeken van de wereld zullen naar Milaan afreizen om de nieuwste trends te spotten, inspiratie op te doen of de mooie stad te bezichtigen. 

Wonen 360 vroeg enkele interieurprofessionals, die ook afreizen naar Milaan, als bezoeker of exposant, wat ze verwachten van de Milan Design Week 

Wat zijn de verwachtingen van de interieurprofessionals voor de Milan Design Week in Milaan?

Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp, geeft aan weer écht te kunnen gaan genieten van het unieke Milaan-gevoel na alle corona jaren. ”We hunkeren dan ook echt naar deze inspiratie. De wereld staat op veel fronten op zijn kop en verwachten dan ook deze editie extra verrast te worden door creatieve ideeën. Deze huidige veranderende wereld is spannend maar biedt ook kansen en daagt ons allemaal uit om een nieuwe visie op onze toekomst te ontwikkelen. Ik hoop en verwacht dat we dan ook veel spannende visies en ontwerpen van (jonge) designers zullen gaan zien. Daarnaast kijken we erg uit naar de speciale BNS Crisp meet & greet op woensdag 19 april vanaf 17.00 uur met onze partner Leolux op Alcova die daar in samenwerking met een aantal spraakmakende designers (Studio Truly Truly, Studiopepe, Daniël de Bruin en Bram Vanderbeke) een bijzondere installatie presenteert. 

Leolux movie

Wil je alle tips lezen? Bekijk dan het hele artikel op 360 wonen

Nog meer inspiratie!

Carin en Lotte van BNS Crisp zijn deze week in Milaan en zullen via het BNS Crisp insta-account en op 360 wonen dagelijks een update geven uit Milaan. Volg hun ontdekkingen op Instagram (link naar onze insta) en deze week in de special op Wonen360.’’

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

CO-WORKING SPACE IVY OFFICE KIEST BETONLOOK TEGELS VAN FLOORIFY ALS PROJECTVLOER

BNS Crisp partner Floorify heeft betonlook tegels en op die manier spelen ze in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect. Door hun sterkte en beperkte dikte zijn ze ideaal voor renovaties. Floorify vinyl planken en tegels klikken makkelijk in elkaar; je legt ze zwevend en hoeft ze niet te verlijmen. Snijden, klikken en klaar!

green trend report

3 belangrijke groentrends voor 2022-2023

Een glazen bol bestaat helaas niet. Toch wil je als ondernemer anticiperen op de toekomst. Enerzijds om een toekomstbestendige visie op je bedrijf te ontwikkelen, anderzijds als inspiratie voor succesvolle productinnovaties.