Toffe stageplaats: content creator gezocht

Wij zijn op zoek naar jou! Ken jij de ins & outs van Instagram, Facebook en Linkedin, heb je wellicht al enige ervaring met Wordpress en vind je het leuk om zelf content (woord en beeld) te maken? BNS Crisp, het netwerk voor de interieurprofessional, is op zoek naar een stagiaire voor het web & social team.

Wat ga je doen?

Je bent samen met de andere teamleden van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen en delen van content op de website, social media en in de nieuwsbrief. Een zeer gevarieerde rol, waarbij we de taken in overleg kunnen afstemmen op jouw specifieke leerdoelen. Denk aan schrijven en plaatsen van nieuwsberichten en agenda-items, het maken van reels tijdens bedrijfsbezoeken, beurzen en andere activiteiten en het doordelen van content van onze partners op onze social-kanalen. 

Jouw stage-werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Je bedenkt welk beeld we nodig hebben en gaat foto’s en video’s (laten) maken voor diverse platforms.
 • Je deelt content van onze partners.
 • Je schrijft passende teksten voor op de website, socials en/of de nieuwsbrief
 • Je plant alles in de content-kalender en zorgt ervoor dat alles op tijd online staat.
 • Je werkt nauw samen met alle BNS Crisp-teamleden.

Voldoe je hieraan dan ben jij onze match!

 • Je volgt een MBO-opleiding niveau 4 of een HBO-opleiding in de richting van communicatie of media en communicatie. 
 • Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en concepten te bedenken.
 • Je hebt affiniteit met social media.
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent fan van interieur en styling!

Waarom is dit een kans?

Een stage bij BNS Crisp is een mooie kans om kennis te maken met de interieurbranche en vaardigheden uit te breiden. Je komt in een zeer dynamische omgeving omgeven door ondernemende collega’s met elk hun eigen kennis en vaardigheden, die allemaal een passie voor interieur hebben waar je veel van kunt leren. Daarnaast mag je regelmatig op pad om evenementen, activiteiten en trainingen bij te wonen. Zo kun je bijvoorbeeld aansluiten bij trainingen over Pinterest en Chat GPT. 

Over BNS Crisp

BNS Crisp is hét netwerk voor interieurprofessionals. Wij hebben als doel het vak verder te professionaliseren. Dit doen wij door te verbinden binnen de branche, ondersteuning te bieden aan onze leden en te informeren en inspireren via ons online platform en onze programmering bestaande uit events, masterclasses en bedrijfsbezoeken. Een lidmaatschap bij BNS Crisp biedt de aangesloten professionals de mogelijkheid tot samenwerkingsverbanden en commerciële opdrachten. Er zijn zo’n 350 professionele interieurstylisten en -ontwerpers en meer dan 80 gerenommeerde interieurmerken bij BNS Crisp aangesloten.

BNS Crisp wordt gerund door een klein team van enthousiaste interieurprofessionals die hier naast hun dagelijkse baan 2 tot 16 uur per week werkzaam zijn. Dit betekent dat BNS Crisp geen vast kantoor heeft en er vooral vanuit huis wordt gewerkt. Wel hebben we een Homebase in de Woonindustrie in Nieuwegein en treffen we elkaar regelmatig voor overleg en/of het bijwonen van activiteiten en evenementen. 

Interesse in deze toffe stageplaats?

Wil jij bij ons stagelopen? Stuur een mail met je CV en/of een korte video met motivatie naar van Lotte Nijkamp lotte@bnscrisp.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Kirsten Jassies en haar boekentips

Kirsten Jassies is dé expert op het gebied van Instagram. Misschien heb je haar boek Instaproof al een keer gelezen? Zeker een aanrader. Maar ook heeft Kirsten nog leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet.

Inspirerende december cadeaus

Op het gebied van interieur en ondernemen vind je vele prachtige boeken. We hebben een speciale BNS Crisp selectie gemaakt voor jou!

in-de-stoel-kula-by-bryndís

In de stoel: Kula by Bryndís

In de stoel: Kula by Bryndís! Lees hier alles over de akoestische wandpanelen van Kula en waarom ze interessant zijn voor jou als lid van BNS Crisp.