Technogym is op zoek naar een interieurstylist- / ontwerper

Technogym Benelux B.V. is op zoek naar een creatieve medewerker in regio Rotterdam om ons succesvolle marketingteam in Capelle aan den IJssel te versterken.

Technogym is op zoek naar een interieurstylist- / ontwerper

Technogym Benelux B.V. is op zoek naar een creatieve medewerker in regio Rotterdam om ons succesvolle marketingteam in Capelle aan den IJssel te versterken.

Bekijk de volledige vacature en meer informatie in de vacaturebank.
De vacaturebank is beschikbaar voor BNS Crisp leden.

Wie zoeken wij?

Wellness Design Specialist

Fulltime

Voor deze vacature zoeken wij een energieke, toonaangevende en klantgerichte collega die verantwoordelijk zal zijn voor de uitvoering van het ontwerp van de fitnessruimte in direct contact met je sales collega. De rol omvat de uitvoering van projecten en 2D & 3D grafische lay-out. Bij het inrichten van de fitness ruime ben je vooral bezig met routing, indeling van zones en de juiste plaatsing van onze formats en toestellen. Heb je passie voor sport/fitness en kun jij op basis van klantgegevens verstrekt door je sales collega en je branche kennis een doordachte lay-out creëren?

Wat bieden wij?

Werken voor een bedrijf dat vooroploopt in Wellness, met een meeslepende ethos en visie, ongelooflijk gepassioneerde mensen en innovatieve producten en oplossingen. Je wordt onderdeel van een cruciale afdeling en je bent verantwoordelijk voor het merkimago en de positionering van exclusief en premium.

  • Salaris tussen de € 2.500, – en € 2.900,- per maand op basis van kennis en ervaring;
  • Een baan voor 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen & extra 1⁄2 vrij op je verjaardag;
  • Contract voor bepaalde tijd (1 jaar);
  • Een bijdrage aan het pensioen van 55 procent door Technogym;
  • Een bijdrage van € 60,- per maand aan je ziektekostenverzekering;
  • Een plek om je te ontwikkelen en eventueel internationaal door te groeien.

Over de organisatie
Elke dag inspireert Technogym 35 miljoen mensen om te trainen met behulp van onze innovatieve oplossingen voor fysieke activiteit. Door de Wellness lifestyle van lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd voedingspatroon en een positieve mentale benadering te promoten, is Technogym snel uitgegroeid tot een succesverhaal van meer dan 2.200 medewerkers in 14 vestigingen, die 100 landen bereiken.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Eerste levende lampen uit Rotterdam geleverd

Na vier jaar hard werken leverde ontwerper Ermi van Oers afgelopen zomer de eerste batch Living Lights af bij tien geduldige kopers. Het prototype van de levende lampen had ze al af in 2016 maar omdat ze met de natuur werkt loopt het soms anders. Dat vertelt ze tegen nieuwsplatform Quotenet.

VACATURE: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.