Technogym is op zoek naar een interieurstylist- / ontwerper

Technogym Benelux B.V. is op zoek naar een creatieve medewerker in regio Rotterdam om ons succesvolle marketingteam in Capelle aan den IJssel te versterken.

Technogym is op zoek naar een interieurstylist- / ontwerper

Technogym Benelux B.V. is op zoek naar een creatieve medewerker in regio Rotterdam om ons succesvolle marketingteam in Capelle aan den IJssel te versterken.

Bekijk de volledige vacature en meer informatie in de vacaturebank.
De vacaturebank is beschikbaar voor BNS Crisp leden.

Wie zoeken wij?

Wellness Design Specialist

Fulltime

Voor deze vacature zoeken wij een energieke, toonaangevende en klantgerichte collega die verantwoordelijk zal zijn voor de uitvoering van het ontwerp van de fitnessruimte in direct contact met je sales collega. De rol omvat de uitvoering van projecten en 2D & 3D grafische lay-out. Bij het inrichten van de fitness ruime ben je vooral bezig met routing, indeling van zones en de juiste plaatsing van onze formats en toestellen. Heb je passie voor sport/fitness en kun jij op basis van klantgegevens verstrekt door je sales collega en je branche kennis een doordachte lay-out creëren?

Wat bieden wij?

Werken voor een bedrijf dat vooroploopt in Wellness, met een meeslepende ethos en visie, ongelooflijk gepassioneerde mensen en innovatieve producten en oplossingen. Je wordt onderdeel van een cruciale afdeling en je bent verantwoordelijk voor het merkimago en de positionering van exclusief en premium.

  • Salaris tussen de € 2.500, – en € 2.900,- per maand op basis van kennis en ervaring;
  • Een baan voor 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen & extra 1⁄2 vrij op je verjaardag;
  • Contract voor bepaalde tijd (1 jaar);
  • Een bijdrage aan het pensioen van 55 procent door Technogym;
  • Een bijdrage van € 60,- per maand aan je ziektekostenverzekering;
  • Een plek om je te ontwikkelen en eventueel internationaal door te groeien.

Over de organisatie
Elke dag inspireert Technogym 35 miljoen mensen om te trainen met behulp van onze innovatieve oplossingen voor fysieke activiteit. Door de Wellness lifestyle van lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd voedingspatroon en een positieve mentale benadering te promoten, is Technogym snel uitgegroeid tot een succesverhaal van meer dan 2.200 medewerkers in 14 vestigingen, die 100 landen bereiken.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

A LABOUR OF LOVE

A LABOUR OF LOVE is een 448 pagina’s tellende publicatie van designcuratoren en auteurs Lidewij Edelkoort en Philip Fimmano. De titel van het boek verwijst

Digitale Blauwe Tour | 12 t/m 30 maart

Dé manier om thuis vanachter je bureau kennis te maken met bv. DAZZLING by van buuren of weer even geinformeerd te worden over de nieuwste collecties van oa. Decolegno of Orac.

Sterke opmars koudschuim hoofdkussens

Uit de Beddenbranche Trendmonitor 2021 blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders een zijslaapkussen prefereert boven een rug- of buikslaapkussen. Ruim 62% van het zoekvolume naar hoofdkussens betreft een zijslaapkussen en dit aandeel neemt sinds het vierde kwartaal van 2020 alleen maar toe. Dat meldt Marktdata.nl.