Stijlcast x BNS Crisp: Festivalpodcast #1 ‘Trappen, vuur en decoratie’

Een interieurfestival, mooie merken en een nieuwtje voor interieurprofessionals. Luister nu de eerste aflevering van onze Festivalpodcast door Stijlcast met merkpartners Elu-fire, Orac Decor en Stairz.

Een interieurfestival, mooie merken en goed nieuws voor interieurprofessionals. Drie ingrediënten voor een heerlijke podcast die Marjolein Dekkers van Stijlcast speciaal voor BNS Crisp maakte tijdens Festival Interieur op 23 juni jl. De merkpartners die in deze aflevering aan het woord komen zijn Elu-fire, Orac Decor en Stairz.

Wat kun je verwachten?

Marjolein praat met Toon van Elu-Fire over fikkie stoken, rookkanalen en keuzestress en probeert bij Kees van Orac Decor te achterhalen wat zijn favoriete wallcoverings-spot is. Je ontdekt welke stijl traprenovatie Lindsey van Stairz graag in haar eigen huis terugziet en aan het einde van de podcast komt BNS-voorzitter Carin nog met een save-the-date en een dikke tip van de sluier voor ons volgende inspiratie-event.

Beluister hier de eerste aflevering

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MONDiART en PostNL slaan de handen ineen

MONDiART en PostNL slaan hun handen ineen.
Uniek en als allereerste wanddecoratie leverancier kan MONDiART samen met PostNL Extra@home haar klanten optimaal ontzorgen.

Deze BNS-stylisten mogen zich ontwerpers noemen van MONDiART-collectie

Afgelopen vrijdag werd er in de showroom van MONDiART gestreden voor een plaats in het nieuwe stylisten team dat voor het Eindhovense bedrijf een exclusieve collectie mag ontwerpen. In samenwerking met BNS Crisp konden stylisten zich aanmelden om deel te nemen aan een pitchronde. Hierin presenteerden alle deelnemers hun visie over het bedrijf en merk MONDiART in een Moderne en/of Scandinavische stijl.