Persbericht | Interieur professional dag 6 maart

Interieurprofessionaldag  ‘Connect your Senses’ was een groot succes

We kijken terug op een enorm succesvolle editie van de Interieurprofessionaldag. Vorige week maandag genoten we samen met 200 professionals uit het vak van inspirerende lezingen, dialogen en maakten we kennis met interessante bedrijven uit de interieurbranche. Onze zintuigen zijn geprikkeld en we kijken uit naar het volgende evenement. 


Trendwatcher Monique van der Reijden en special guest Evelien Reich, hoofdredacteur van Elle Decoration, namen ons mee in een wervelwind aan trends en interieurs. Met deze inspirerende presentatie werd het startsein gegeven voor een dag met vele extra’s en zinnenprikkelende ervaringen! 

Verdieping van kennis

Naast inspiratie stond de dag ook in het teken van het verdiepen van kennis. Zo wist Clarissa van Holland, Lichtdocent bij NIA ACADEMIE, ons te verrassen met haar focus op Human Centric Lighting. Tijdens de akoestiek dialoog gingen wij en de deelnemers in gesprek met Jeroen Besteman van Het Stille Verzet, Annelies Kieboom van Mobilane en Pascal van Dort van Rockfon; drie experts op het gebied van akoestiek in interieur. Heleen van Gent van Flexa ColorLAB nam ons mee in de wereld van kleur en het ontstaan van de Flexa Kleur van het Jaar ‘Wild Wonder’.

Tussen de lezingen door kon men kennismaken met met bedrijven uit de interieurbranche. Zo was er een trendroute door De Woonindustrie en stond er in het atrium een pop-up markt met partners van BNS Crisp.

Zinnenprikkelende ervaring

Zelfs de lunch stond in het teken van ervaren en beleven. Dit kwam terug in alle onderdelen van de dag. Van de programmering van het inhoudelijke programma tot en met de lunch. Door de krachten te bundelen hebben BNS Crisp, NIA ACADEMIE en De Woonindustrie een inhoudelijk verrassend evenement neergezet dat alle aanwezige professionals inspireerde. Met een goedgevulde goodiebag van Decorette en kans op prijzen tot wel €750,- shoptegoed gingen de deelnemers naar huis. 

Wil je deze inspirerende dag de volgende keer niet missen? Zet het Festival Interieur op 23 juni alvast in je agenda. Houd de online kanalen van BNS CrispNIA ACADEMIE en De Woonindustrie in de gaten voor meer informatie!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen