Pantone roept Very Peri uit tot kleur van het jaar 2022

Pantone roept Very Peri uit tot kleur van het jaar 2022. Een nieuwe Pantone kleur waarvan de moedige aanwezigheid persoonlijke inventiviteit en creativiteit aanmoedigt.

Pantone roept Very Peri uit tot kleur van het jaar 2022

Een nieuwe Pantone kleur waarvan de moedige aanwezigheid persoonlijke inventiviteit en creativiteit aanmoedigt.

Met een zorgeloos zelfvertrouwen en een gedurfde nieuwsgierigheid die onze creatieve geest bezielt, helpt de nieuwsgierige en intrigerende PANTONE 17-3938 Very Peri ons om dit veranderde landschap van mogelijkheden te omarmen en ons open te stellen voor een nieuwe visie terwijl we ons leven herschrijven. PANTONE 17-3938 Very Peri, die de dankbaarheid opnieuw ontsteekt voor enkele van de kwaliteiten die blauw vertegenwoordigt, aangevuld met een nieuw perspectief dat vandaag de dag resoneert, plaatst de toekomst in een nieuw licht.

We leven in transformatieve tijden. PANTONE 17-3938 Very Peri is een symbool van de wereldwijde tijdgeest van het moment en de transitie die we doormaken. Nu we uit een intense periode van isolement komen, veranderen onze opvattingen en normen, en zijn ons fysieke en digitale leven op nieuwe manieren versmolten. Digitaal ontwerp helpt ons de grenzen van de werkelijkheid te verleggen en opent de deur naar een dynamische virtuele wereld waar we nieuwe kleurmogelijkheden kunnen verkennen en creëren. Met trends in gaming, de groeiende populariteit van de metaverse en de stijgende artistieke gemeenschap in de digitale ruimte illustreert PANTONE 17-3938 Very Peri de versmelting van het moderne leven en hoe kleurtrends in de digitale wereld zich manifesteren in de fysieke wereld en vice versa.

Pantone-kleur van het jaar 2022 - Quote van Lee Eiseman
Lees meer over de kleur van het jaar 2022 in de BNS Crisp trendbibliotheek.

De trendbibliotheek heeft nog meer diepgang en veel aanbiedingen en is toegankelijk voor al onze volledige leden. 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MUURMEESTERS en FRANS HALS MUSEUM starten unieke samenwerking

Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in Haarlem. Met Frans Hals uit haar geboorteplaats voorop, was Sylvia altijd al onder de indruk van de schilderkunst van Hollandse oude Meesters. Een levensgrote print van Hendrik Voogd die ze tegen kwam bracht haar ertoe om een eigen bedrijf te beginnen.