Nieuw boek van Theo-bert Pot

Lees alles over het nieuwe boek van Theo-bert Pot : " Nice stuff"

Nice Stuff

Dit boek laat je zien hoe je met ‘nice stuff’ en kleur jouw interieur veel persoonlijker kunt maken, hoe je met zachte contrasten kunt werken en hoe je jezelf kunt uitdagen om steeds je interieur te vernieuwen. 

Theo-Bert Pot neemt je mee in zijn persoonlijke interieurreis van inspiratie & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuur, verlichting & meubilair, en kunst & groen. 

In het tweede deel van het boek laat hij aan de hand van verschillende huizen zien hoe je een interieur compleet kunt veranderen als je voor een andere stijl kiest. Een boek boordevol inspiratie met de mooiste combinaties van kleuren, texturen en meubels. 

Theo-bert Pot

Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. Hij verandert zijn eigen huis regelmatig als ‘test-huis’ en publiceert hierover op zijn blog – thenicestuffcollector.nl – en socials. Met grote regelmaat fotografeert hij voor en publiceert hij in diverse tijdschriften, zoals ‘Elle Decoration’, ‘vtwonen’ & ‘Libelle’en geeft hij workshops en lezingen. Sinds 2018 is hij als interieurstylist verbonden aan het tv-programma BinnensteBuiten met als specialisatie betaalbare metamorfoses.

Theo-bert Pot

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Pantone kleurtrends van 2000 tot 2021

Kleurengigant Pantone heeft sinds 2000 een jaarlijkse voorspelling voor de kleur van het jaar onthuld, gekozen op basis van diepgaande trendvoorspellingen, evenals sociaaleconomische omstandigheden, levensstijl en politieke invloeden, zoals mode, entertainment en reisbestemmingen.

Kaarsen

‘Gedraaide kaarsen mateloos populair’

Uit de Woondecoratie Trendmonitor 2021 blijkt dat de kaars een toenemende populariteit geniet. En dan specifiek de gedraaide kaars, ook wel swirl, draai- of twister kaars genoemd. Qua kleuren zijn zwarte kaarsen en goudkleurige kaarsen het meest in trek.

Bedaffair is bijna volledig circulair

Bedaffair maakt voortaan alleen nog maar gebruik van hergebruikt katoen en wol voor bekleding van bedden en boxsprings. Daarmee is een bijna 100% gerecyclede boxspring een feit. Lees het hele artikel hier.