Nieuw boek van Theo-bert Pot

Lees alles over het nieuwe boek van Theo-bert Pot : " Nice stuff"

Nice Stuff

Dit boek laat je zien hoe je met ‘nice stuff’ en kleur jouw interieur veel persoonlijker kunt maken, hoe je met zachte contrasten kunt werken en hoe je jezelf kunt uitdagen om steeds je interieur te vernieuwen. 

Theo-Bert Pot neemt je mee in zijn persoonlijke interieurreis van inspiratie & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuur, verlichting & meubilair, en kunst & groen. 

In het tweede deel van het boek laat hij aan de hand van verschillende huizen zien hoe je een interieur compleet kunt veranderen als je voor een andere stijl kiest. Een boek boordevol inspiratie met de mooiste combinaties van kleuren, texturen en meubels. 

Theo-bert Pot

Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. Hij verandert zijn eigen huis regelmatig als ‘test-huis’ en publiceert hierover op zijn blog – thenicestuffcollector.nl – en socials. Met grote regelmaat fotografeert hij voor en publiceert hij in diverse tijdschriften, zoals ‘Elle Decoration’, ‘vtwonen’ & ‘Libelle’en geeft hij workshops en lezingen. Sinds 2018 is hij als interieurstylist verbonden aan het tv-programma BinnensteBuiten met als specialisatie betaalbare metamorfoses.

Theo-bert Pot

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Kleurentrends 2021 | Flexa

Elk jaar worden de nieuwste trends op het gebied van kleur vastgesteld naar aanleiding van een wereldwijd kleurentrendonderzoek, de ColourFutures. Flexa is een bekend doe-het-zelf verf merk en in de 60 jaar dat Flexa bestaat is het uitgegroeid tot de trendsetter op het gebied van kleur en interieur.

Inspirerende december cadeaus

Op het gebied van interieur en ondernemen vind je vele prachtige boeken. We hebben een speciale BNS Crisp selectie gemaakt voor jou!