Nieuw boek van Theo-bert Pot

Lees alles over het nieuwe boek van Theo-bert Pot : " Nice stuff"

Nice Stuff

Dit boek laat je zien hoe je met ‘nice stuff’ en kleur jouw interieur veel persoonlijker kunt maken, hoe je met zachte contrasten kunt werken en hoe je jezelf kunt uitdagen om steeds je interieur te vernieuwen. 

Theo-Bert Pot neemt je mee in zijn persoonlijke interieurreis van inspiratie & persoonlijkheid, kleur & dessins, indeling & blijven schuiven, textiel & structuur, verlichting & meubilair, en kunst & groen. 

In het tweede deel van het boek laat hij aan de hand van verschillende huizen zien hoe je een interieur compleet kunt veranderen als je voor een andere stijl kiest. Een boek boordevol inspiratie met de mooiste combinaties van kleuren, texturen en meubels. 

Theo-bert Pot

Theo-Bert Pot is opgeleid tot grafisch ontwerper, maar werkt nu als interieurstylist. Hij verandert zijn eigen huis regelmatig als ‘test-huis’ en publiceert hierover op zijn blog – thenicestuffcollector.nl – en socials. Met grote regelmaat fotografeert hij voor en publiceert hij in diverse tijdschriften, zoals ‘Elle Decoration’, ‘vtwonen’ & ‘Libelle’en geeft hij workshops en lezingen. Sinds 2018 is hij als interieurstylist verbonden aan het tv-programma BinnensteBuiten met als specialisatie betaalbare metamorfoses.

Theo-bert Pot

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

‘Consument kiest steeds vaker voor grote en groene statements’

Bloemen en planten zijn niet zomaar meer een onderdeel van een interieur. Ze zíj́n het interieur! Tenminste, bij de woontrend Balanced Biotope. Steeds vaker kiest de consument voor grote en groene statements in onze woonruimte. “In 2021 zijn we sneller geneigd om het duurzaamheidsgehalte van een product te checken voordat het in ons (digitale) winkelmandje verdwijnt.

Meet & Greet en 1 + 1 ticket actie Object Rotterdam 2 februari

Van 2 tot en met 4 februari 2024 vindt OBJECT weer plaats in het historische HAKA-gebouw in Rotterdam, opnieuw in het teken van inspiratie en innovatie. Gedurende drie dagen biedt OBJECT een podium aan een prikkelende mix van ontwerpers op het gebied van product, meubel, mode, licht en grafisch design. Wist je dat 70% van de ontwerpers van Object bij de Dutch Design Week terecht komen?