In de stoel: Goud partner Dutch Seating Company

|

Lees hier alles over onze goud partner Dutch Seating Company. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen als aangesloten interieurprofessional bij BNS Crisp.

Dutch Seating Company

Dutch Seating Company ontwerpt en maakt sinds 2004 kleurrijke banken en fauteuils. Voor de bekleding van banken en fauteuils is er keuze uit vele mooie en sterke meubelstoffen van o.a. Designers Guild, Nobilis, Osborne & Little en hun eigen meubelstoffencollectie.

Met deze collecties kies je de stijlvorm die past in het interieur van de klant. Art deco, eclectisch, Oosters, vintage, klassiek, modern, Scandinavisch, landelijk, 60-er jaren of…? Voor elke stijl en voor iedere situatie is er bij Dutch Seating Company een mooie en sterke stof te vinden.

Bank Casablanca

Waarom is Dutch Seating Company voor stylisten interessant?

Door de uitgebreide stoffencollectie stel je als stylist een unieke bank of fauteuil voor
de klant samen. Een bank of fauteuil, die je niet zult tegenkomen op meubelboulevard woonwinkels of op beurzen. Je bent dus nog meer onderscheidend als stylist met het maatwerk dat Dutch Seating Company biedt.

Wat kan een BNS Crisp lid van Dutch Seating Company verwachten?

Naast een passende aankoopprovisie en een stofstalenservice kun je als BNS Crisp lid
handig gebruik maken van vier showrooms. De showrooms zijn op vrijdag
en zaterdag open, locaties zijn Alkmaar, Amsterdam en Rotterdam. Op de andere dagen kun je op afspraak de showroom met de klant bezoeken. Je hebt dan de hele showroom voor jezelf!

De fabriek en showroom in Sneek is alleen op afspraak te bezoeken.

Voor meer informatie en contact:
Dutch Seating Company
020 – 36 36 905

Lees meer nieuws & inspiratie