Dôme Deco Parijs Concept Store officieel geopend

Must see als je in Parijs bent! BNS Crisp partner Dome Deco heeft hier een geweldige concept store geopend.

Het Belgische interieurlabel Dôme Deco zette anno 2021 een eerste stap richting de eindconsument met de opening van haar eerste DD. Concept Store. Met een netwerk dat zich in België uitstrekt over Antwerpen, Brasschaat, Nieuwpoort en Oostende, trekt Dôme Deco naar ‘the city of love’.

De deuren van DD. Parijs zijn officieel geopend. Na een spetterende openingsavond, geeft Dôme Deco een exclusieve inkijk in de gloednieuwe showroom die het merk in de Franse hoofdstad in de kijker zal zetten.

Met als doelgroep de kosmopoliet, weet Dôme Deco haar met een focus op de mooie dingen des levens te inspireren. Reizen, cultuur en verfijning staan hierbij centraal. ”Het doel? Aanwezig zijn daar waar de kosmopoliet het liefst vertoeft: de hotels waarin ze verblijven, restaurants waar ze dineren maar ook de thuisomgeving die ze weten in te richten met de nodige warmte, alsook net dat tikkeltje meer. Een grootstad als Parijs, is daarbij een onmisbare locatie.”

Interieurlabel Dôme Deco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kosmopolitische interieurcollecties. Klanten zijn interieurarchitecten en de contractmarkt die rechtstreeks werken aan hotels, restaurants, co-working spaces en residentiële projecten. Bovendien wordt het label door retailers over de hele wereld gedistribueerd en zijn zij partner bij BNS Crisp.

Meer informatie
DD. Concept Store Paris
168 rue du Faubourg Saint-Honoré
75008 Paris 
info@domedeco.com 
www.domedeco.com 

Bron: wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen