Dôme Deco lanceert 2023 ‘TIME’ collectie tijdens Maison & Objet

Dôme Deco officieel haar 2023 ‘TIME’ collectie. Een collectie die gekarakteriseerd wordt door zachte kleuren en texturen, in combinatie met een intense touch. Sterke designs en bijpassende energetische vormen. Tijdloos en toch krachtig.

Interieurlabel Dôme Deco staat bekend als ontwerper en producent van complete kosmopolitische interieurcollecties voor interieurprofessionals. Tijdens Maison & Object lanceerde het Belgische interieur label Dôme Deco officieel haar 2023 ‘TIME’ collectie. Een collectie die gekarakteriseerd wordt door zachte kleuren en texturen, in combinatie met een intense touch. Sterke designs en bijpassende energetische vormen. Tijdloos en toch krachtig.

“Een van de belangrijkste regels voor groei is dat je niet vooruit kunt komen als je vastzit in en gefocust bent op het verleden. De laatste jaren zijn wereldwijd moeilijk geweest en de toekomst ziet er nog onduidelijk uit. We willen deze focus loslaten. De tijd is nooit perfect en daarom; time is now. Leer van het verleden en gebruik het heden om de toekomst te maken.”

Nieuwe trendstoffen

Bij een nieuwe collectie komen er nieuwe trendstoffen die het hele jaar door de basis zullen vormen van de kleurstelling in onze producten. In 2023 komen er vier nieuwe, zachte kleuren in ons assortiment.

Nude

Significant in zijn eenvoud. Opvallend en tegelijkertijd opgaand. Maak kennis met de rustgevende tinten van “nude”. Een lichtroze tint met zachtgele ondertonen, die doet denken aan een geruststellende en ontspannende atmosfeer.

Desert

Een vertaling van de schoonheid van de wildernis die rust en natuur in uw interieur brengt. Ontdek onze “desert” tinten. Bruin en neutraal beige, intrigerend voor wie oog heeft voor detail.

Terra

Warmte in zijn puurste vorm. Verwijzend naar de elementen van de gebakken klei, meestal van een bruinrode kleur en ongeglazuurd. Verwelkom onze “terra” tinten.

Black & Cream

Een upgrade van de klassieke zwart-wit combinatie. Een stap terug van het strakke en minimalistische, en een verfrissende toevoeging van warmte. We introduceren ” black & cream”. De nieuwe fundamenten.

Maak kennis met de nieuwe collectie

Wil je de nieuwe collectie zien? Kom dan langs in de Dome Deco showroom in De Woonindustrieis daar is de collectie vanaf nu te zien. Of ontdek het nieuwe productassortiment op de website van Dôme Deco. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe producten. Door op productnaam- of code te zoeken (zie foto omschrijving), komt u bij de juiste artikelen terecht en vindt u informatie over de maatgeving en materialen, alsook product storytelling.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De 6 meest gestelde vragen over decoratief plaatmateriaal

Als leverancier van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal krijgt DecoLegno regelmatig vragen van interieurarchitecten en -ontwerpers. Hoe zit dat nou met dat plaatmateriaal? Wat kan ik ermee doen? Waar moet ik op letten? In deze blog geeft DecoLegno antwoord op de 6 meest gestelde vragen.