BNS Crisp partner Dôme Deco heeft er een succesvolle homeshow opzitten.

BNS Crisp partner Dôme Deco heeft er zes succesvolle homeshow dagen erop zitten. Hier vind je een kleine impressie van de dagen.

Na een drukke zesdaagse, kan interieurlabel Dôme Deco terugblikken op een succesvolle editie van haar november Homeshow. November staat voor DD. in het teken van het presenteren van de nieuwe collectie voor het komende jaar. 

2024 brengt AWAKEN, een collectie geïnspireerd door een verschuiving in bewustzijn en een ontdekking van de interconnectedness of things bij de mens. “Dit vertalen we naar zachte kleurschakeringen, organische vormen die voor een dynamisch comfort zorgen en het binnenbrengen van veel natuurlijke materialen. Mensen zijn op zoek naar comfort in hun interieur, waar dat in de buitenwereld tegenwoordig moeilijker te vinden kan zijn.”

Bron: Dôme Deco

Voor Dôme Deco, waren de november Homeshowdagen bijna de drukste ooit. “We hebben een 500-tal mensen over de vloer gekregen. We hebben hard gewerkt om deze editie een extra groot succes te maken, en zijn erg trots dat dit gelukt is. Ook de internationale toestroom is groter dan tevoren.” 

Naast het wegdromen bij de settings in de showroom, dompelde het Dôme Deco team de bezoekers volledig onder in het nieuwe thema via een trendseminar. “Binnenkort zal er hiervan ook een webinar verschijnen, dus houd hiervoor zeker onze socials en newsletter in de gaten”, aldus marketing manager Aurelie.

Bron: Dôme Deco

Wat we zoal ontdekten waren zachte trendkleuren in de hoedanigheden Salmon, Nature, Lotus en Clay. Organische contouren die een aangename flow doen ontstaan in het interieur. Natuurlijke elementen als donkere houtsoorten en marmer, travertijn alsook zandsteen. Dit met toevoeging van een luxueuze touch in de vorm van brushed metal. Een harmonieuze combinatie hiervan staat centraal. 

“De komende weken staan er nog een hoop afspraken op de planning voor zij die de afgelopen dagen niet de kans kregen onze nieuwe collectie te ontdekken. Verder zijn we al in volle voorbereidingen voor Maison & Objet in januari, alsook nog enkele leuke nieuwe dingen, waarover later meer.” 

Ontdek AWAKEN 2024 op afspraak in de Dôme Deco showroom te Dilsen-Stokkem.

Bron: Dôme Deco

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

‘Met Gira creëer je comfort in huis’

Wat dertig jaar lang een kantoorpand is geweest is nu een moderne, luxe familiewoning. Eenvoudig was deze transformatie alleen zeker niet. De bewoners van het monumentale herenhuis stonden voor een gigantische uitdaging. Dat meldt Gira in een persbericht.