De Machinekamer heeft nieuwe producten in de collectie.

Een mooie product update vanuit de Machinekamer. Voor hun merk Sav & Økse zijn er nieuwe producten aan de collectie toegevoegd. Maak hier onder kennis met de producten.

Eetkamerstoel Kaisa:

Eetkamerstoel Kaisa valt op door haar verfijnde details en uitgekiende proporties. De ronde armleuningen en de naadloze overgang naar de rugleuning geven de stoel een vloeiende en elegante uitstraling. Het massief eikenhouten frame is zorgvuldig afgewerkt met een olie, wat de natuurlijke schoonheid van het hout benadrukt. Kaisa is een stevige stoel en biedt veel zitcomfort dankzij de gestoffeerde zitting en rugleuning.

Bron: De Machinekamer

Salontafel Olfi:

De Olfi is een ronde massief eiken salontafel, met een diameter van 70 cm.  Bijzonder zijn de subtiele, taps toelopende poten die door het blad heen steken. Deze innovatieve constructie zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar geeft deze ronde salontafel ook een unieke uitstraling. Nu enkele stuks uit voorraad leverbaar.

Bron: De Machinekamer

Bijzettafel Sød:

In het Deens zeggen ze ‘sød’,  voor zoet. Dit markante bijzettafeltje met slanke, kegelvormige poot, is het tafeltje dat nodig hebt naast je bank.  Een handig bijzetter voor je glas, kopje koffie of boek. Een tafeltje dat ondanks zijn bescheiden formaat opvalt, zonder te veel plek in te nemen. Uit massief hout gemaakt, passend bij jouw interieur in beuken, eiken of walnoot.

Bron: De Machinekamer

De Machinekamer biedt nu ook eettafels met stalen frame en rond stenen blad (terrazzo/marmercomposiet). Bijvoorbeeld de Lievin :
Maak kennis met de Lievin tafel, een stijlvolle en stevige ronde eettafel. Het marmercomposiet blad straalt luxe uit en is toch praktisch in onderhoud. De slanke, cilindervormige kolompoot mondt uit in een stevige, ronde voet, wat zorgt voor een moderne uitstraling en stabiliteit. De poot en het blad is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een variant is die matcht bij jouw interieur.

Bron: De Machinekamer

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Orangerie Bijleveld

Orangerie Bijleveld opent showroom voor publiek

Waar voorheen de showroom nog niet geopend was voor publiek, zijn sinds kort iedere vrijdagmiddag de deuren bij Orangerie Bijleveld geopend. Het bedrijf dat zich specialiseert in beplanting voor interieur(projecten) doet dit om zo potentiele klanten een idee te geven van wat allemaal mogelijk is.