De groene estafette | Amazona

Een verf die gifvrij is en geen oplosmiddel (VOS) bevat of stoffen die niet afbreekbaar zijn; dat klinkt alleen maar goed toch?

Pretty good painting
Duurzaamheid is een hot-topic. We worden ons steeds bewuster om bij te dragen aan een gezonde en veilige aarde en houden hier ook rekening mee in ons interieur. Daarbij wordt niet altijd gedacht aan de verf op de muur. Doe jij dit al in jouw interieuradviezen? Zeker doen. Een verf die gifvrij is en geen oplosmiddel (VOS) bevat of stoffen die niet afbreekbaar zijn; dat klinkt alleen maar goed toch?


Feestje
Amazona heeft als allereerste een 100% ecologische krijtverf op de markt gebracht die puur natuurlijk is, Natureplus gecertificeerd in een verpakking van recycled materiaal. De verf wordt in Nederland op ambachtelijke wijze gemaakt door puur natuurlijke mineralen als grondstof te gebruiken. Het resultaat? Een krijtverf die zoals gezegd gifvrij is en geen chemische stoffen bevat, maar die ook lichtecht is, nat afwasbaar, ademend én antiallergisch. Wedden dat jij, je klant en ook het milieu er een stuk vrolijker van wordt!


Hoi
Mijn naam is Christel van Bragt, interieurstyliste en oprichtster van Amazona. Met mijn voorliefde voor interieur, goed gevoel voor kleur en geven van interieuradvies ben ik met mijn eigen verfmerk begonnen. Regelmatig wilde ik bepaalde kleuren in mijn interieuradvies toepassen maar kon deze niet vinden. Daarnaast was er op dat moment geen ecologische verf op de markt die geschikt was voor de smaak van mijn klanten, dus ben ik aan de slag gegaan!

BNS Crisp leden kunnen het volledige blog in het ledendeel lezen.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

SALONE DEL MOBILE 2021 GAAT DOOR: 5 TOT EN MET 10 SEPTEMBER

De beursorganisatie van de Salone del Mobile heeft gisteravond bekendgemaakt dat de editie van 2021 alsnog gaat plaatsvinden en wel van 5 tot en met 10 september. Deze 59e editie van de wereldvermaarde meubelbeurs in Milaan zal in het teken staan van innovatie en een uniek karakter, aldus de organisatie.

Ikea bouwt duurzame winkel in Kopenhagen

Een openbaar park op het dak, 250 bomen, 1.450 m² zonnepanelen en parkeerruimte voor ruim 760 fietsen: dat zijn de opvallendste elementen in het nieuwe Ikea-stadswarenhuis dat in 2023 de deuren opent in het centrum van Kopenhagen. Dat meldt RetailDetail.

BNS Crisp trakteert haar trouwe leden!

We zetten in 2022, naast de programmering die je gebruikelijk van ons mag verwachten, zwaar in op het professionaliseren van jouw online performance en bieden dan ook diverse masterclasses/workshops aan op dit gebied.