De groene estafette | Amazona

Een verf die gifvrij is en geen oplosmiddel (VOS) bevat of stoffen die niet afbreekbaar zijn; dat klinkt alleen maar goed toch?

Pretty good painting
Duurzaamheid is een hot-topic. We worden ons steeds bewuster om bij te dragen aan een gezonde en veilige aarde en houden hier ook rekening mee in ons interieur. Daarbij wordt niet altijd gedacht aan de verf op de muur. Doe jij dit al in jouw interieuradviezen? Zeker doen. Een verf die gifvrij is en geen oplosmiddel (VOS) bevat of stoffen die niet afbreekbaar zijn; dat klinkt alleen maar goed toch?


Feestje
Amazona heeft als allereerste een 100% ecologische krijtverf op de markt gebracht die puur natuurlijk is, Natureplus gecertificeerd in een verpakking van recycled materiaal. De verf wordt in Nederland op ambachtelijke wijze gemaakt door puur natuurlijke mineralen als grondstof te gebruiken. Het resultaat? Een krijtverf die zoals gezegd gifvrij is en geen chemische stoffen bevat, maar die ook lichtecht is, nat afwasbaar, ademend én antiallergisch. Wedden dat jij, je klant en ook het milieu er een stuk vrolijker van wordt!


Hoi
Mijn naam is Christel van Bragt, interieurstyliste en oprichtster van Amazona. Met mijn voorliefde voor interieur, goed gevoel voor kleur en geven van interieuradvies ben ik met mijn eigen verfmerk begonnen. Regelmatig wilde ik bepaalde kleuren in mijn interieuradvies toepassen maar kon deze niet vinden. Daarnaast was er op dat moment geen ecologische verf op de markt die geschikt was voor de smaak van mijn klanten, dus ben ik aan de slag gegaan!

BNS Crisp leden kunnen het volledige blog in het ledendeel lezen.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Thuiswerken is een blijvertje

Thuiswerken is een blijvertje, dat blijkt uit representatief onderzoek van INretail in samenwerking met Markteffect. Veel mensen hebben plannen om te investeren in hun thuiswerkomgeving maar het is ook afhankelijk van het thuiswerkbeleid van de baas.