CARIN FRIJTERS NEEMT AFSCHEID ALS VOORZITTER VAN BNS CRISP

Na zes inspirerende en enerverende jaren nam Carin Frijters op donderdag 27 juni jl. afscheid als voorzitter van BNS Crisp. Mede dankzij haar inzet, is BNS Crisp in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen en professioneel interieurnetwerk dat veel te bieden heeft aan aangesloten interieurprofessionals en merkpartners.

Carin is bevlogen en is een inspirator. Haar professionaliteit en ervaring vanuit haar eigen bedrijf RetailTheater, nam ze mee als voorzitter. Ze heeft een enorm netwerk en was altijd op zoek naar verbinding om BNS Crisp verder te ontwikkelen. Tijdens de coronajaren ontstond een steeds sterkere digitale focus en profilering. Een tomeloze energie, gecombineerd met vernieuwende ideeën, kenmerken haar. Zo werden er bijvoorbeeld tijdens haar voorzitterschap eigen magazines uitgebracht en nam het aantal merkpartners exponentieel toe. Het team groeide gestaag mee en als voorzitter was ze de verbindende schakel tussen de verschillende disciplines en alle BNS Crisp teamleden.   

Het afscheid vond, onder het genot van een hapje en een drankje, plaats in de inspirerende showroom van BNS Crisp merkpartner Prospectt in de Gouwekerk in Gouda. Carin Frijters wordt opgevolgd door interieurontwerper Lotte Nijkamp, die de afgelopen jaren de rol van secretaris vervulde bij BNS Crisp.

Foto: Mariska van Wijk van Ik Mariska

Over BNS Crisp

BNS Crisp is de brancheorganisatie voor de Nederlandse interieurprofessional in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten en ontwerpers die professioneel met hun vak omgaan. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

Geïnteresseerd om aan te sluiten als lid?

Kom dan in gesprek met BNS Crisp en neem contact op met Yvonne van der Schot (yvonne@bnscrisp.nl). 

Geïnteresseerd om aan te sluiten als merkpartner?

Kom dan in gesprek met BNS Crisp en neem contact op met Lotte Nijkamp (lotte@bnscrisp.nl). 

Foto: Mariska van Wijk van Ik Mariska

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Cosentino | Trendpresentatie

Onze BNS Crisp partner Cosentino maakt zelf een eigen analyse van consumententrends en materialen, toegepast op keukens- en badkamers. Uit deze trendanalyse creëert Cosentino de nieuwe collectie.