BNS Crisp partner 4X6 SOFA heeft twee nieuwe meubelstoffen

4X6 SOFA wil het beste voor haar klanten en heeft besloten om twee stoffen te vervangen voor twee andere hele mooie met een betere kwaliteit.

Als het gaat om kwaliteit, wil 4X6 SOFA alleen het beste bieden aan haar klanten, en natuurlijk aan jou als interieurprofessional. Daarom hebben zij besloten de stoffen #17 beige bouclé en #19 roze bouclé in te wisselen voor #19 roze teddy (nieuw) en #17 ecru velours.De vorige bouclé gaf te veel haaltjes af volgens 4X6 SOFA.

Kleur #19 roze bouclé werd razend goed ontvangen. Daarom is 4X6 SOFA ook blij dat ze een vergelijkbare stof hebben gevonden met een Martindale van maar liefst 100.000 en een nóg hogere aaibaarheidsfactor. De nieuwe #17 ecru velours is heerlijk zacht, luxe en uniek vanwege het mooie patroon.

Bron: 4X6 SOFA

Ze kunnen nu garanderen dat beide stoffen voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm en zorgen voor lang zitplezier.

De  2 nieuwe kleuren zijn al te bestellen via hun website en de aanvullingen op de stalenwaaiers zijn in de maak, als je die bestelt dan wordt die naar je opgestuurd zodra ze deze binnen hebben.

De stalen zijn gratis te bestellen.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Dit zijn de tuintrends van 2021

Bij tuinmeubelproducent Hartman kunnen ze niet wachten op het mooie weer. Om alvast in het zomerse sfeertje te komen heeft de specialist de tuintrends voor het komende jaar op een rijtje gezet.

Deze BNS-stylisten mogen zich ontwerpers noemen van MONDiART-collectie

Afgelopen vrijdag werd er in de showroom van MONDiART gestreden voor een plaats in het nieuwe stylisten team dat voor het Eindhovense bedrijf een exclusieve collectie mag ontwerpen. In samenwerking met BNS Crisp konden stylisten zich aanmelden om deel te nemen aan een pitchronde. Hierin presenteerden alle deelnemers hun visie over het bedrijf en merk MONDiART in een Moderne en/of Scandinavische stijl.