BNS Crips partner Geberit heeft een leuke actie voor de professional

Wil jij als professional kennis maken met de douchewc's van Geberit? Dan is dit een mooi moment want Geberit heeft een leuke actie daarvoor.

Als interieurprofessional wilt je natuurlijk altijd voorop blijven lopen en alles weten over de laatste innovaties. De groeiende populariteit van douchewc’s mag dan ook niet aan jou als professional voorbijgaan. Deze wc’s zijn de nieuwste vorm van wellness in huis. Met één druk op de knop reinig je jezelf met een zachte douchestraal. Zo geniet je de hele dag van een schoon en fris gevoel.

Daarom heeft Geberit een leuke actie voor de professional want je kan nu zelf ervaren wat een douchewc je klanten kan bieden. Probeer gratis de Geberit AquaClean, de absolute top in douchewc’s.

Bron: Geberit

Je kan nu voor 3 maanden gratis een douchewc testen bij je thuis of op kantoor! Interesse? Kijk op www.geberit-aquaclean.nl/test@stylist of neem contact op met robin.vandenbrink@geberit.com of 06-2390878

Gaat dit je nog net een stap te ver? Geberit staat ook op de Interieur Professional Dag met demonstratie waar je twee modellen kan uit proberen.
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je de douchewc zelf ook ervaren? Kom dan zeker langs bij Geberit, maak kennis en misschien win je een mooi wellnesspakket.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

keukentrends bns crisp

De keukentrends voor 2022

In Nederland waren we altijd al bewust bezig met de inrichting en stijl van de eigen woning. En dus ook van de keuken. Niets was de kritische showroombezoeker of de ambitieuze surfer op het internet in zijn oriëntatiefase vreemd.