BNS Crips partner Geberit heeft een leuke actie voor de professional

Wil jij als professional kennis maken met de douchewc's van Geberit? Dan is dit een mooi moment want Geberit heeft een leuke actie daarvoor.

Als interieurprofessional wilt je natuurlijk altijd voorop blijven lopen en alles weten over de laatste innovaties. De groeiende populariteit van douchewc’s mag dan ook niet aan jou als professional voorbijgaan. Deze wc’s zijn de nieuwste vorm van wellness in huis. Met één druk op de knop reinig je jezelf met een zachte douchestraal. Zo geniet je de hele dag van een schoon en fris gevoel.

Daarom heeft Geberit een leuke actie voor de professional want je kan nu zelf ervaren wat een douchewc je klanten kan bieden. Probeer gratis de Geberit AquaClean, de absolute top in douchewc’s.

Bron: Geberit

Je kan nu voor 3 maanden gratis een douchewc testen bij je thuis of op kantoor! Interesse? Kijk op www.geberit-aquaclean.nl/test@stylist of neem contact op met robin.vandenbrink@geberit.com of 06-2390878

Gaat dit je nog net een stap te ver? Geberit staat ook op de Interieur Professional Dag met demonstratie waar je twee modellen kan uit proberen.
Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je de douchewc zelf ook ervaren? Kom dan zeker langs bij Geberit, maak kennis en misschien win je een mooi wellnesspakket.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MUURMEESTERS en FRANS HALS MUSEUM starten unieke samenwerking

Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in Haarlem. Met Frans Hals uit haar geboorteplaats voorop, was Sylvia altijd al onder de indruk van de schilderkunst van Hollandse oude Meesters. Een levensgrote print van Hendrik Voogd die ze tegen kwam bracht haar ertoe om een eigen bedrijf te beginnen.