Workspace Design Show | 11 & 12 oktober 2023 | RAI Amsterdam

Ben jij de ervaren en zakelijke interieurontwerper/stylist? Dan is WorkspaceDesign Show echt iets voor jou. De focus tijdens deze show is de inrichting van een werkplek en je kunt diverse talks volgen. Deelname is kosteloos.

Workspace Design Show brengt de community samen van bedrijven die werkzaam zijn in de interieurbranche met focus op de werkplek inrichting. Hoe zal de werkruimte van de toekomst eruit zien? De toekomst is nu meer dan ooit gebaseerd op saamhorigheid en samenwerking. Werkruimten moeten plekken zijn die creativiteit en innovatie stimuleren, en tegelijkertijd flexibel zijn voor de nieuwe werkvormen die passen bij de huidige tijdgeest. Hier kunnen wij als interieurprofessional een hele mooie rol in spelen.

Gedurende twee dagen is de RAI het toneel van de Workspace Design Show, waar interieurprofessionals, designers, architecten en andere spelers uit de interieurbranche elkaar ontmoeten. De nieuwste trends op het gebied van workspace design worden getoond en uitgebreid belicht tijdens de diverse talks en presentaties. WDS-Oprichters Charlie Bark-Jones en Esha Bark-Jones, hebben na succesvolle edities in Londen, de show naar Nederland gebracht.

Bron/exposant: Vitra

Ocee & Four Design

Vertegenwoordigd door onze merkpartner Concoen staat ook op de workspace design show. Ocee & Four Design is als bedrijf al meer dan 90 jaar geëvolueerd. Hun manier van zakendoen is geworteld in een ondernemersmentaliteit en het vermogen om op het juiste moment en op de juiste manier kansen te signaleren en te benutten. De reis begon in de jaren dertig als een carrosseriebouwer en sindsdien hebben zij veel hindernissen overwonnen om te staan ​​waar ze nu zijn. Tegenwoordig zijn ze een eigentijdse meubelfabrikant met verkoop in heel Europa, Azië, Noord-Amerika en Australië.

Functie. Ontwerp. Aha. Onlosmakelijk met elkaar verweven, je hoort hun er veel over praten. FDA is hun manier om precies uit te leggen waar design volgens hun om draait. Ze praten voortdurend over de FDA omdat ze er zeer onvermurwbaar over zijn. Het vormt de ruggengraat van hun benadering van de manier waarop ze dingen doen en dient als een beknopte samenvatting van hun visie, productstrategie en doelstellingen. Het is hun ontwerpfilosofie. Dat iets bijzonders. De toegevoegde waarde. Maar het is zoveel meer dan dat. Het is een manier van leven.

Voor wie is Workspace Design Show?

Workspace Design Show trekt een diverse groep professionals aan die geïnteresseerd zijn in werkruimteontwerp, waaronder architecten, interieurontwerpers, designers, end-user-gebruikers en meer. De aanwezigen variëren van doorgewinterde veteranen uit de industrie tot opkomende professionals die waardevolle inzichten en kennis willen opdoen in de nieuwste trends en innovaties in het ontwerp van werkruimtes.

De show is een uitstekende bestemming voor diegenen die willen netwerken, leren van ervaren professionals, nieuwe producten en technologieën willen ontdekken die hun projecten kunnen verbeteren en een betere, productievere werkomgevingen kunnen creëren. Dit is een zakelijk evenement, strikt open voor alleen professionals die werkzaam zijn in de interieurbranche.

Waar, wanneer en wat zijn de kosten?

RAI Amsterdam, hal 11 en entree C

11 oktober van 9:30-17:00 uur met een netwerkborrel van 17:00-19:00 uur. 12oktober van 9:30-17:00 uur

Deelname is gratis

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.