Wat is de Blauwe Gids?

De Blauwe Gids is de online bedrijvengids op het gebied van wonen en interieur voor BNS Crisp stylisten.

Wij worden regelmatig benaderd door bedrijven die graag hun product en/of dienst onder de aandacht van onze stylisten willen brengen. Om bedrijven (leveranciers en retailers) en BNS Crisp stylisten zo efficiënt mogelijk met elkaar in contact te brengen, hebben wij de Blauwe Gids opgezet. Zo kunnen we jouw bedrijf een mooi platform bieden.

Voor onze leden is de Blauwe Gids een belangrijke bron van informatie waar zij allerlei interessante adressen kunnen vinden op het gebied van inrichting van leef en werkomgeving. Voor jouw bedrijf een uitgelezen kans om je product of dienst bij onze stylisten onder de aandacht te brengen.

De Blauwe Gids is alleen toegankelijk voor onze leden met login.

Vermelding in de Blauwe Gids
Is je bedrijf, product of dienst interessant voor vastgoed-, groen- of interieurstylisten, op zowel de zakelijke als de particuliere markt, en wil je graag meer informatie ontvangen over een vermelding in onze Blauwe Gids, mail naar blauwegids@bnscrisp.nl. Voor een klein bedrag per jaar krijg je een uitgebreide vermelding in onze Blauwe Gids met link naar je eigen website.

Duur van de overeenkomst
De overeenkomst wordt aangegaan voor een jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd met een jaar, tenzij de opdrachtgever de overeenkomst tenminste drie maanden voordat het contract afloopt schriftelijk per mail opzegt. De overeenkomst vangt aan op de dag van ondertekening evenals de betalingsverplichting. De jaarlijkse vergoeding wordt in één termijn in rekening gebracht met als factuurdatum de eerste dag van het kwartaal volgend op de datum van ondertekening (te weten 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober). De vergoeding dient binnen 30 dagen te worden voldaan.

Oproep in de Blauwe Gids
De Blauwe Gids is ook geschikt voor het benaderen van onze leden voor een eenmalige opdracht, een groot project, een tijdelijk dienstverband of een vaste baan. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Mail dan naar blauwegids@bnscrisp.nl.

charles-deluvio-HyXN3uapAVA-unsplash
tim-foster-cLIcxBxmvFA-unsplash