Digi sparren over het vak: Duurzaamheid op de werkplek

3 oktober 2024
09:00
- 10:00
Online evenement
Gratis
Instagram
LinkedIn
Zie jij er naar uit om iedere 1e DONDERDAG van de maand andere BNS Crisp leden online te ontmoeten? Kom je ergens niet uit of heb je een bepaalde uitdaging? In deze meeting kan je alle vragen stellen aan collega’s. Deelname is gratis voor leden.

De Digitale INSPIRATIESESSIE
Met deze keer als thema: Duurzaamheid op de werkplek

Hergebruik van materialen en een tweede leven van meubelen. Het zijn termen die we dagelijks te horen krijgen. Hoe pas jij duurzaamheid toe in je interieurontwerpen? Daar willen wij het over hebben tijdens deze online inspiratiesessie.

 

Als gast hebben wij uitgenodigd Mark Elfring van Home of Ergonomics. Dit bedrijf verkoopt ergonomisch verantwoorde in hoogte verstelbare onderstellen voor bureau’s. Maar als het bestaande bureaublad nog voldoet, dan wordt deze hergebruikt. Hoe zij dat doen en waarom? Dat komt hij ons graag vertellen. Na zijn verhaal is er nog volop gelegenheid om vragen te stellen en te sparren met elkaar.

 

Ben jij erbij? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@inhuizs.nl of via de website onderstaand formulier.

Ben jij nog geen lid van BNS Crips maar zou je toch graag mee willen doen aan deze meetings? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor een lidmaatschap.

 

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.