Bestel het inspirerende interieurmagazine Stylist!

Professionals uit het vak hebben ervoor gezorgd dat deze 3e editie van Stylist! Magazine nog spannender en spectaculairder is dan de voorgaande edities. Het staat bomvol spraakmakende artikelen. Klinkende namen, veelal van origine Nederlandse talenten, met een internationale allure en dito projecten. En het leuke is, jij kiest zelf je cover. Welke je ook kiest: De inhoud is hetzelfde.

Uitgave 2024
Nu slechts €10,00 i.p.v. €14,95
tot 31 oktober
Verschijnt medio oktober

Stylist! Magazine gaat over woongeluk, omarmend design, levend groen en groen doen, slow design en ambachten, innovaties en hospitality, commercie en vintage, natuur en verantwoordelijkheid en nog veel meer actuele thema’s. Wat hebben wij in Nederland een grote groep professionals, die ons land op de kaart zetten met design, interieur en hun concepten. Laat je als interieurprofessional, als interieurmerk of -producent én als consument in deze inspirerende editie meenemen in de wereld van wonen in al z’n facetten. Een tipje van de sluier? Interviews met Sabine Marcelis, Sandra Keja Plancken, Roze de Witte, Casper Reinders, Linde Freya Tangelder en Clarisse Merlet. En inspirerende columns van onder andere Evelien Reich en Nicole Uniquole. Artikelen van succesvolle en innovatieve bedrijven Raw Color, Fatboy en Visionary Lab maken het magazine compleet.

magazine-gif

KRIJG ‘M ALS EERSTE OP DE MAT

Bestel nu alvast de allernieuwste editie van Stylist! Magazine en ontvang ‘m als eerste thuis. Je betaalt slecht €10,- i.p.v. €14,95.

DUBBELE INSPIRATIE

Heb jij de vorige editie van Stylist! Magazine gemist? Bestel dan nu beide edities als één pakket en ontvang ze samen voor €14,95.

BEZOEK HET STYLIST! HUIS

BNS Crisp staat samen met een mooie selectie merkpartners op de VT wonen&design beurs, met een prachtig en inspirerend huis. Kom jij ook langs bij stand 2.150?

Sluit je aan bij ons netwerk en ontvang het magazine gratis

Ben jij een interieurontwerper- of stylist en wil je jezelf blijven ontwikkelen, in zowel het vak als creatief ondernemer? Maak dan gebruik van het mooie podium en alle voordelen die BNS Crisp jou aanbiedt. Zo’n 350 interieurprofessionals en ruim 80 merkpartners hebben zich al bij ons aangesloten. Vergroot jouw netwerk met fijne collega’s en interessante interieurmerken. Sluit je nu aan en ontvang een mooi welkomstaanbod, waaronder het Stylist! Magazine.

Vul je gegevens in

Verzendadres

Product 1 afbeelding
Prijs: € 10,00
Van: €14,95
Product 1 afbeelding
Prijs: € 10,00
Van: €14,95
Product 1 afbeelding
Prijs: € 10,00
Van: €14,95
Product 2 afbeelding
Prijs: € 14,95
Product 3 afbeelding
Prijs: € 7,50
Betaalmethode
Discover
Maestro
Ondersteunde creditcards: Discover, Maestro
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.