Je kunt als BNS Crisp lid weer deelnemen aan een Flexa kleuradviesdag bij Gamma!

Functietitel:
Bedrijfsnaam:
Locatie:
Aantal uur:
Dienstverband:

Lees de vacature en de voorwaarden goed door voordat je je aanmeldt.

Jaarlijks ontvangen BNS Crisp leden het ‘wannahave naslagwerk’ van Akzo Nobel/Flexa geheel gratis. Het Colour Futures boek met internationale kleurentrends is een prachtig naslagwerk, waarin ook de kleur van het jaar een podium krijgt.

Voor dit inspirerende verfmerk Flexa zijn we op zoek naar stylisten/ ontwerpers om op zaterdag 8 juli van 10:00 tot 17:00 uur kleuradviezen te geven bij Gamma vestigingen, op diverse locaties in het land. De focus tijdens deze kleuradviesdagen ligt volledig op het nieuwe Flexa aanbod.


Gewenst profiel interieurstylist/interieurontwerper:

  • Goede aantoonbare kennis van het gebruik van kleur.
  • Goed op de hoogte zijn van het assortiment van Flexa.
  • Je goed kunnen verplaatsen in de wensen van een klant.
  • Enthousiast en bereid zijn om actief klanten te benaderen in de bouwmarkt om professioneel te helpen met de juiste aankopen. Dit kunnen dus ook andere producten zijn (niet alleen verf).
  • Je bent volledig BNS Crisp lid in 2023.
  • Je hebt een professioneel portfolio op de BNS Crisp website. Akzo Nobel/ Flexa bepaalt de uiteindelijke stylistenselectie, mede naar aanleiding van de professionaliteit van je portfolio en je online activiteiten (op je website en social media). Ook wordt er per regio gekeken naar de reisafstand. Er is over de selectie door Akzo Nobel/ Flexa geen communicatie mogelijk.

Wat mag je verwachten van BNS Crisp?

  • Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, of de inschrijfdatum gesloten is, gaan wij aan de slag met de indeling. We doen ons best deze zo snel mogelijk te versturen, maar uiterlijk voor 23 juni 2023.
  • Over de indeling wordt niet gecommuniceerd achteraf, het is een hele puzzel en onmogelijk om iedereen bij de dichtstbijzijnde vestiging in te delen. Uiteraard doen wij ons best het zo gunstig mogelijk in te delen, maar we kunnen het nooit iedereen optimaal naar de zin maken.
  • Wanneer je meer dan 60 km per enkele reis moet rijden, mag € 0,35 per kilometer excl. BTW factureren.  
  • Het is niet toegestaan om zonder overleg iemand anders in te zetten tijdens deze kleuradviesdagen. De contactpersoon bij BNS Crisp is Lobke Rijpma, alles gaat in overleg met haar.
  • Het is verder niet toegestaan een stagiair mee te nemen tijdens de kleuradviesdagen.
  • Je mag voor deze dag € 375,- excl. BTW factureren aan BNS Crisp.
  • Bij het inschrijven voor deze dagen ga je akkoord met de betaaltermijn van ca. 60 dagen. Je mag aannemen dat wij ons uiterste best doen om alle deelnemende eden binnen de gestelde betalingstermijn te betalen. Wij zijn alleen afhankelijk van een vlotte betaling door Akzo Nobel/Flexa.


Ook zijn er reserve stylisten/ontwerpers nodig. Je mag dan € 65,- excl. BTW factureren indien je niet ingezet wordt. Reserve stylisten/ontwerpers dienen oproepbaar te zijn van 08:00 tot 10:30 uur op de betreffende dag. Tijdens de selectie wordt door Akzo Nobel/ Flexa bepaald wie er ingezet wordt, en wie er gevraagd wordt om op de reservelijst te staan.

BNS Crisp leden die ingedeeld worden ontvangen van tevoren een draaiboek met meer informatie over dit nieuwe concept, het bijbehorende kleurenpalet en tools. Het is de bedoeling dat je dit uitgebreid bestudeert, zodat je klanten zo optimaal mogelijk kunt adviseren met hun kleurkeuzes.

Inschrijven

Wil je deelnemen vul dan onderstaand formulier in.
Voorzie het formulier van de volgende informatie: motivatie en overtuig onze opdrachtgever, BNS Crisp lidnummer en je postcode.

We kijken uit naar je inschrijving!