GEZOCHT: commerciële stylisten voor Flexa kleuradviesdagen

|

Op 8 juli en op 29 juli vinden de kleuradviesdagen plaats. Op deze dagen geven de bij BNS Crisp aangesloten interieurontwerpers & stylisten kleuradviezen namens één van Nederlands bekendste verfleveranciers. Lijkt het jou leuk om korte, concrete en creatieve adviezen mee te geven aan de bezoekers van de Karwei en Gamma? Meld je dan nu aan!

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn voor deze dag op zoek naar (interieur)stylisten die gevoel hebben voor kleur en het leuk vinden om klanten te adviseren over kleurcombinaties voor hun project. Dit kan varieeren van een creatief kleurenplan voor de woonkamer, tot een concrete vraag over welke kleur het meest geschikt is voor een bepaalde ruimte. Uiteraard krijg je allerlei tools om je hierbij te helpen, en word je vooraf (digitaal) gebriefd.

Deze vacature is beschikbaar voor onze volledige leden met een goed portfolio op onze website. Zij kunnen zich direct aanmelden via de vacature achter de login. Ben je nog geen (volledig lid) lees dan hieronder verder.

Nog geen (volledig) lid?

Ben je nog geen lid of heb je op dit moment een studenten- of basislidmaatschap? Dit is een goed moment om voor een volledig lidmaatschap bij BNS Crisp te gaan. Naast dat we steeds vaker dergelijke commerciële opdrachten hebben (waarmee je in een dag je contributie hebt terugverdient) is BNS Crisp de brancheorganisatie voor stylisten en interieurontwerpers. We verbinden, ondersteunen en inspireren. Samen met verschillende ambassadeurs, vakgenoten en experts zorgen wij voor een interessante programmering om jou te inspireren en het vak verder te professionaliseren.

Vul het formulier hieronder in, als je interesse hebt om meer over de mogelijkheden van het lidmaatschap en de vacature te horen. Een van onze collega’s zal dan contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden.

Lees meer nieuws & inspiratie