Blijf jezelf ontwikkelen en verbind met collega interieurprofessionals

Ben jij interieurondernemer, -ontwerper of -stylist? En wil jij je blijven ontwikkelen in het vak en/of je netwerk uitbreiden? Sluit je dan aan bij BNS Crisp, het netwerk voor de interieurprofessional.

Ons doel is om jou te ondersteunen en inspireren, zodat jij je verder kunt ontwikkelen in je vak. Daarnaast zijn wij de verbinder binnen de interieurbranche en brengen we zo’n 350 aangesloten interieurprofessionals en meer dan 80 merkpartners samen.

Netwerk van collega interieurontwerpers en merkpartners
Eigen programmering in samenwerking met professionals in het vak
Betaalde opdrachten, voor verschillende interieurmerken en retailers, om je portfolio mee uit te breiden
Besloten community om kennis te delen, inspiratie te zoeken en te sparren met collega’s
Vadain
Anne Mombarg-van den Hurk
Interieurontwerper

Dankzij mijn lidmaatschap bij BNS Crisp word ik uitgedaagd regelmatig uit mijn comfortzone te treden. Hierdoor ben ik in de afgelopen 10 jaar gegroeid in mijn zelfvertrouwen en ondernemerschap.

Verbinden

BNS Crisp is de verbinder binnen de interieurbranche. Wij brengen interieurprofessionals, merkpartners en andere partijen uit het vakgebied samen.

Ontwikkelen

Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de interieurprofessionals, omdat wij geloven dat wij hiermee ook bijdragen aan de groei van het vakgebied in het algemeen.

Ondersteunen

Wij ondersteunen interieurprofessionals, stimuleren vakinhoudelijke groei en bevorderen hun ontwikkeling als creatieve ondernemers.

Inspireren

Inspiratie is cruciaal in het creatieve vak; daarom inspireren wij de aangesloten interieurprofessionals door hen continu te voeden met trends en ontwikkelingen.

Kom vrijblijvend kennismaken

Wil je BNS Crisp en ons netwerk beter leren kennen? Kom dan een keer vrijblijvend kennismaken tijdens een van de BNS Crisp-activiteiten. Van interessante bedrijfsbezoeken tot leerzame workshops; je komt het allemaal tegen. Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten. Laat je het wel even weten als je komt?

Sluit je bij ons aan

BNS Crisp is hét netwerk voor de interieurprofessional. Zo’n 350 interieurontwerpers en -stylisten en meer dan 80 merkpartners hebben zich al bij ons aangesloten. Ben jij een interieurprofessional of werk jij voor een mooi interieurmerk? Sluit je dan bij ons aan en breidt jouw netwerk uit met fijne collega’s, interessante interieurmerken en maak gebruik van alle mogelijkheden die BNS Crisp jou te bieden heeft.

Aanbod voor nieuwe leden

Als je nu lid wordt van BNS Crisp ontvang je naast de voordelen die het lidmaatschap biedt, ook nog eens een mooi welkomstaanbod:

Stylist! Magazine t.w.v. € 14,95
Color Futures 2022 t.w.v. € 20,00
Color Futures 2024 t.w.v. € 20,00
Histor Voice of Colour kleurenwaaier t.w.v. € 75,00 (voor volledig leden)
Magazine

Maak kennis met onze merkpartners

Ontmoet je collega’s