Vrijwilligers

BNS Crisp is een vereniging. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Dat geldt dus ook voor ons. Voor alles wat we bedenken, uitvoeren en ondernemen zijn we afhankelijk van de inzet van onze interieurstylisten, groenstylisten en vastgoedstylisten. Eén keer naar de ledenvergadering komen om je stem te doen gelden, is eigenlijk niet voldoende. En ook een stuk minder leuk. Als vrijwilliger heb je zelf invloed op besluiten en keuzes die worden gemaakt. Je kunt meedenken en meewerken om de vereniging verder vorm te geven.
Vrijwilliger zijn werkt in je voordeel. Je raakt betrokken bij de vereniging, leert van elkaar en kunt je netwerk verder uitbreiden. Het geeft voldoening om samen aan projecten te werken en met elkaar ‘de klus te klaren’. Je helpt ons er niet alleen mee, maar vooral jezelf en alle andere interieur-, groen- en vastgoedstylisten.
Als dat geen goed gevoel geeft! Geef je daarom op als vrijwilliger. Je kunt je aansluiten bij een werkgroep, dan ben je structureel bij de vereniging betrokken. Maar je kunt ook een keer meehelpen als de gelegenheid erom vraagt. Bijvoorbeeld tijdens een regionale bijeenkomst, een groot event of een Algemene Leden Vergadering.
We zijn er trots op dat we inmiddels veel vrijwilligers hebben, maar we kunnen altijd meer helpende handen gebruiken.
Word jij één van onze vrijwilligers? Mail dan naar Lotte Nijkamp en laat haar weten wat jouw toegevoegde waarde kan zijn.

3