Vrijwilligers

BNS Crisp is een vereniging. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Zo simpel is het. Dat geldt dus ook voor ons. Voor alles wat we bedenken, uitvoeren en ondernemen zijn we afhankelijk van de inzet van onze interieurstylisten en vastgoedstylisten zelf. Eén keer naar de ledenvergadering komen om je stem te doen gelden, is eigenlijk niet voldoende. En ook een stuk minder leuk. Als vrijwilliger heb je zelf invloed op besluiten en keuzes die worden gemaakt. Je kunt meedenken en meewerken om de vereniging vorm te geven.

Vrijwilliger zijn werkt in je voordeel. Je raakt betrokken bij de vereniging, leert van elkaar en kan je netwerk verder uitbreiden. Het geeft voldoening om samen aan projecten te werken en met elkaar de klus te klaren. Je helpt ons er niet alleen mee, maar vooral jezelf en alle andere interieur- en vastgoedstylisten.

Als dat geen goed gevoel geeft! Geef je daarom op als vrijwilliger. Je kunt je aansluiten bij een commissie of een werkgroep, dan ben je structureel bij de vereniging betrokken. Maar je kunt ook een keer meehelpen als de gelegenheid er om vraagt. Bijvoorbeeld tijdens een groot ledenevent als Inspiring Contacts, of een algemene ledenvergadering.

We zijn er trots op dat we inmiddels veel vrijwilligers hebben, maar we kunnen altijd meer hulp gebruiken.
Word jij een van onze vrijwilligers? Mail dan naar jelena@bnscrisp.nl