Word vriend van BNS Crisp

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse interieur-, vastgoed- en groenstylist. Onze beroepsvereniging krijgt steeds meer bekendheid en het vak krijgt steeds meer aanzien. Wij zijn er voor onze leden, op dit moment ca. 350 verspreid over het land. Onze kernwaarde is de leden te informeren en inspireren, te verbinden en te ondersteunen en zo het stylingvak verder op de kaart te zetten.

Maar ook zijn wij regelmatig gesprekspartner op het gebied van onderwijs en de ontwikkeling, tussen retailer en stylist en worden we steeds vaker benaderd door bedrijven die een samenwerking willen aangaan met onze stylisten (een landelijk dekkend netwerk).

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers maar ook niet zonder ‘vrienden’. Personen die BNS Crisp een warm hart toedragen. Wil je onderdeel zijn van een enthousiaste vereniging, meer betekenen voor deze actieve beroepsgroep en de professionele stylist op de voet volgen? Word dan vriend van BNS Crisp voor € 75,= per jaar.

Als ‘vriend van’ BNS Crisp ontvang je onze externe informatieve nieuwsbrief over interieur-, groen- en vastgoedstyling en nodigen wij je uit voor een jaarlijkse ontmoeting met bestuur en leden.

Word nu vriend van BNS Crisp en wij verwelkomen je binnenkort!

800_bnsinspcont_muur-18_33059534781_o
800_bnsinspcont_muur-92_33059514881_o

Meld je nu aan als vriend van BNS Crisp!

Aan het woord

Vrienden van BNS Crisp

Saskia Hogevonder

Stijl retaildesign
Hi mijn naam is Saskia hogevonder, ik ben de helft van Stijl retaildesign. Een stylingbureau wat zich richt op retail. Na 15 jaar lid te zijn geweest van BNS Crisp heb ik dit jaar besloten vriend te worden om zo toch nog verbonden te blijven met deze inspirerende vereniging!

Cindy van Dijk

Cubiqz
BNS Crisp en CUBIQZ Kartonnen Meubelen en Kartonnen Keukens voor Home Staging zijn bijna even oud en vanaf de prille start van ons bedrijf 10 jaar geleden, zijn we met elkaar verbonden. BNS Crisp is een belangrijke partner voor ons en voor alle Professionals in Vastgoedstyling; als verbindende factor in de vastgoedbranche, voor het bewaken van kwaliteit, het informeren over ontwikkelingen binnen het vakgebied en het opdoen van inspiratie!

Portfoliochecks

Als BNS Crisp lid kun je gebruik maken van onze
portfolio analyse of informatie bijeenkomst.