Visie, missie en kernwaarden


Visie
De grote diverse groep van stylisten heeft zich over de jaren heen ontwikkeld tot een beroepsgroep met een bewezen bestaansrecht. Wij geloven erin dat BNS Crisp, als autoriteit op het gebied van styling, vormgeeft aan deze grote groep, deze een gezicht geeft en zo sterk mogelijk maakt.

Missie
We organiseren ons als stylisten binnen BNS Crisp, we ontwikkelen ons tot professionals en we delen kennis en ervaringen die ons helpen om meer succesvol te worden in ons vak.

jason-leung-2TbNESfqoVw-unsplash
kirill-x_VOtnVJeGE-unsplash

Onze kernwaarden

01

VERBINDEN

We bieden toegang tot het netwerk, we brengen samen om te helpen, te inspireren en te steunen.

02

ONDERSTEUNEN

We bieden een sterke basis en ondersteunen elkaar

03

INFORMEREN

We houden elkaar op de hoogte, we voeden en inspireren elkaar.

Belangen behartigen

De beroepsvereniging is voortdurend in gesprek met partijen ter verbetering van het imago en de positie van het vak styling binnen alle domeinen en behartigt op diverse wijze de belangen van jou als vastgoed-, groen- of interieurstylist zakelijke en particuliere markt bij bedrijven, onderwijsinstanties en organisaties.

Informeren

De beroepsvereniging informeert je tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering, dagelijks door middel van de website, onze nieuwsbrief, social mediakanalen, de BNS Crisp agenda op de site, de Blauwe Gids (dé bedrijvengids voor BNS Crisp stylisten) en onze vacaturebank achter de leden login.

De bedrijven die met ons een partnerschap zijn aangegaan ontvangen onze externe nieuwsbrief en ook blijven wij met deze bedrijven op structurele basis in gesprek via de inloopspreekuren.

Verbinden

De beroepsvereniging verbindt stylisten onderling, maar ook met diverse bedrijven en onderwijsinstellingen. We bieden je de mogelijkheid om te netwerken met collega vastgoed- en interieur- of groenstylisten en andere professionals in de interieurbranche. Zowel lokaal/regionaal als landelijk.

Het regionale contact tussen leden onderling vindt plaats middels ‘tafel-bijeenkomsten’. Zo’n drie keer per jaar wordt er door onze tafelhoofden zo’n bijeenkomst georganiseerd. Altijd op een inspirerende locatie en aan de hand van vooraf bepaalde thema’s. Het contact en het uitwisselen van informatie wordt als zeer waardevol gezien door BNS Crisp leden.

Ondersteunen

De beroepsvereniging biedt je ondersteuning bij het uitoefenen van de beroepspraktijk door middel van de portfoliocheck, algemene voorwaarden, juridische en bedrijfsmatige ondersteuning en beeldbank. En de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve verzekering en coaching.

Professionaliseren

De beroepsvereniging helpt je als vastgoed-, groen- of interieurstylist op de zakelijke en particuliere markt naar een hoger niveau door de workshops, cursussen, trainingen en de portfoliocheck die worden aangeboden. Jij maakt zelf de keuze waar je aan deel wilt nemen.

Inspireren

De beroepsvereniging zorgt ervoor dat je het hele jaar door geïnspireerd wordt op het gebied van interieurstyling, vastgoedstyling en groenstyling door de workshops, cursussen, trainingen, lezingen, beursbezoeken en bedrijfsbezoeken die wij speciaal voor jou als lid organiseren.

Podium bieden

De beroepsvereniging biedt je de mogelijkheid jezelf te profileren bij interessante opdrachten, het meewerken op belangrijke beurzen en evenementen en andere activiteiten. Daarnaast kan je je portfolio plaatsen op de BNS Crisp website, waardoor je je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroot en partneren we regelmatig met diverse vakbladen en online podia waar we graag jouw successen delen.

Door je als stylist te verenigen in een beroepsvereniging vergroot je het imago van het vak interieurstyling, vastgoedstyling en groenstyling en die van jezelf zonder je identiteit te verliezen!