Parel van Kralingen

Yolande Schroten heeft een mooi statig pand in Scandinavische sfeer mogen inrichten. De bewoners wilden een compleet nieuwe look en dat is voor een stylist altijd een fijne uitdaging. Het project is zeer geslaagd en heeft een plaats verdiend in de wintereditie van het tijdschrift PUUR.

Bekijk nog meer foto's

Een lodge in Afrika

Didy Schutte heeft in juni 2015 de opdracht van haar leven gekregen; het opnieuw ontwerpen en realiseren van een tented camp in Botswana, The Koro River Camp. Dit luxe resort biedt haar gasten een unieke wildernis ervaring. De tenten zijn prachtig gesitueerd en bieden luxe gecombineerd met een sfeer van de wildernis.

Bekijk nog meer foto's

Stadslogement Sneek

Klaske de Haan verhuisde in 2013 naar een mooi grachtenpand in Sneek. Na de uitdagende verbouwing aan hun privé gedeelte bleef er ruimte over om een gastenverblijf te realiseren. Stadslogement Sneek was geboren en blijkt een succes, in 2015 hebben ze nog kunnen uitbreiden. Dat heeft wel consequenties voor een interieurstylist met eigen onderneming.

Bekijk nog meer foto's

NRDHVN 91

Rianne Landstra heeft Amsterdam verruild voor Harlingen en heeft daar geen moment spijt van. Zij heeft aan de Noorderhaven een monument gekocht en deze verbouwd en ingericht tot een Short Stay verblijf én een concept store. Lees haar inspirerende verhaal!

Bekijk nog meer foto's

Een eigen huis in Spanje

Ana Fernandez heeft met haar vriend een huis gekocht in Andalusië, Spanje. Ze heeft er een half jaar doorgebracht om dit huis te verbouwen en het resultaat van haar interieurstyling is geweldig. Inmiddels is er zelfs een mooie productie van haar huis verschenen in een Spaans interieurtijdschrift. Lees haar eigen verhaal en bekijk haar foto's.

Bekijk nog meer foto's

Een verrassingsmetamorfose

Hagar Valbracht is in de zomervakantie van 2015 benaderd door Hans. Hans wilde als verrassing voor zijn vrouw dat Hagar de hele benedenverdieping van hun huis onder handen zou nemen. Een totaalontwerp met maar liefst plaats voor een kerstdiner met 21 man!
De vrouw van Hans was ontzettend blij met dit prachtige kado en heeft midden in de nacht op elke plek in haar nieuwe huiskamer gezeten.

Bekijk nog meer foto's

Heb jij een succesverhaal die je graag terugziet op onze site? Stuur dan een mail aan Jelena, zij bekijkt graag met jou of het project geplaatst kan worden, dit mogen zowel interieurstyling als vastgoedstyling projecten zijn. Professionele foto's zijn een vereiste.