Samenwerking INretail

Tijdens onze Algemene Leden Vergadering van 2019 is aangekondigd dat INretail graag wil samenwerken met stylisten.

Zij willen de stylist aansluiting geven bij veranderend klantgedrag en kunnen jou als ondernemer op diverse terreinen helpen.
Dit komt neer op advies, begeleiding en collectieve voordelen.

Je neemt al deel voor slechts €9,50 per maand (excl. btw). Wat je daar allemaal voor ontvangt lees je op onze site. Als je je vandaag nog aansluit betaal je pas vanaf 1 januari 2020.

Bij vragen kun je mailen met Anna Hutten.

Download hier het document met alle voordelen op een rij.

800_bnsinspcont_muur-180_33030776252_o
andres-jasso-ssbgw3cKdXg-unsplash

Gratis adviesdag, elke 1e maandag van de maand in Zeist!

Aan het woord

Leden van BNS Crisp

Iris van Asselt

Volledig lid
"Ben je op zoek naar aansluiting met vakgenoten, mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen, een leuke club mensen en heel veel informatie en inspiratie op het gebied van interieur? Dan is BNS Crisp de plek!"

Felice du Pre - Stahlie

Volledig lid
Naast de flinke kortingen op toegang van internationale beurzen en inspirerende podia, maakt het aanbod van diverse commerciële opdrachten het lidmaatschap aantrekkelijk. Het 'samen staan we sterk' gevoel en sparren met collega stylisten is een zeer welkome aanvulling.

Petra Barelds

Volledig lid
BNS Crisp geeft mij kansen en opent deuren. Het contact met collega stylisten is een bron van creativiteit en inspiratie. Door het delen van kennis en ervaringen voel ik een sterke verbondenheid met elkaar. Want je hebt met elkaar één doel: de wereld een beetje mooier maken!