Portfoliochecks

Online profiel
Een online profiel is de basis van jouw vindbaarheid voor nieuwe klanten. Met een professionele biografie en professionele uitstraling van jouw profiel kun je je onderscheiden en de nieuwsgierigheid van klanten prikkelen. Een potentiële klant kan via jouw profiel naar jouw website worden doorgeleid om daar meer over jou en jouw werk te zien en te lezen.

Portfoliochecks
Je hebt maar één kans op een eerste indruk. Om goed bij de klant voor de dag te komen, moet je daarom een verzorgd en compleet portfolio hebben. Daarmee kunnen klanten zien wat jij in huis hebt en voor hen op het gebied van vastgoed-, interieur- of groenstyling kunt betekenen. Je portfolio moet altijd up-to-date zijn. Dat is een voorwaarde voor het volledig lidmaatschap en plaatsing op de site van BNS Crisp.

Uiteraard helpen wij je hier graag bij. Zo zijn er meerdere keren per jaar nieuwe ledenbijeenkomsten waar in groepsverband, naast een algemeen, informatief deel over BNS Crisp ook informatie over het ontwikkelen van een professioneel portfolio op de agenda staat.

Wil je liever een uitgebreider advies? Vraag dan de portfolioanalyse aan, hierin gaan we één op één aan de slag met jouw portfolio en professionele uitstraling.

Aan welke richtlijnen een professioneel portfolio moet voldoen lees je in het ledendeel van onze site.

eerste indruk

NIEUWE LEDEN BIJEENKOMST

Voor algemene vragen over hoe je je portfolio samenstelt dan kun je terecht bij onze nieuwe
leden- en portfolio informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt meerdere keren per jaar georganiseerd en is gratis voor onze nieuwe
leden. In onze agenda vind je de datum van de eerstvolgende bijeenkomst.

LEES MEER

DIGITALE PORTFOLIOCHECK

Als je je inschrijft voor, of overstapt naar, een volledig lidmaatschap van BNS Crisp, dan vindt er een digitale portfoliocheck plaats. Na goedkeuring wordt dan je portfolio op de site van BNS Crisp geplaatst.

LEES MEER

PORTFOLIO-ANALYSE

Wil je liever een uitgebreide portfoliocheck, waar één op één gekeken wordt naar je portfoliomap en je online performance, dan kun je deze aanvragen. Deze afspraak vindt plaats in de Homebase van BNS Crisp in Nieuwegein.

LEES MEER

Heb je een vraag?

Wellicht wordt deze beantwoord in onze FAQ.
Zo niet, stuur ons gerust een mail met je vraag.