Onze homebase

In De Woonindustrie kun je onze ''homebase'' vinden, een plek waar we werken en vergaderen, maar waar we ook regelmatig onze leden ontvangen. Onze leden mogen ook altijd in onze homebase werken. De homebase bestaat uit twee naast elkaar gelegen ruimtes, waarvan er één gebruikt kan worden voor o.a. workshops, trainingen en lezingen.

Jelena van Ruim Interieuradvies heeft het ontwerp gemaakt voor de ruimte. De uitvoering van dit ontwerp is mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal van onze leden en bedrijven, die we hieronder graag aan je voorstellen.

Cocoon en Coloroh

Cocoon Volumepanelen en Coloroh hebben de handen ineen geslagen en een collectie sfeervolle panelen ontworpen die de akoestiek in een ruimte verbeteren en als ruimtescheidend element kunnen worden gebruikt.
De panelen zijn een product van Cocoon, voor de geprinte stof klopte Anne Mombarg - van de Hurk bij collega BNS Crisp lid Helmy Groot-Nagelhout aan.
De panelen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren.
Klik hier om naar de website van Cocoon te gaan en hier voor Coloroh, voor meer interieurtextiel.

Sofa.com

Sofa.com heeft ons deze mooie bank in bruikleen gegeven, een parel in onze homebase. 

Sofa.com biedt iedereen fantastische banken en perfecte service, van medewerkers met een passie voor interieur.
Omdat iedereen graag mooi woont bieden zij naast banken ook bedden en andere meubelstukken en accessoires aan.
Nu tien jaar na de verkoop van de eerste bank blijven zij mooie handgemaakte meubels ontwerpen en produceren.

Dock Four

Dock Four heeft voor ons een mooie samenstelling gemaakt van een aantal van hun stylepads.

Dock Four is in 2015 ontstaan vanuit de visie van interieurontwerpers dat er geen goede oplossing is
voor het stylen van een wand waarbij decoratie en functionaliteit samen gaan. Daar moest verandering in komen! Met dit inzicht zijn ze anders naar de wand gaan kijken en aan de tekentafel gaan schetsen; zo zijn de Dock Four Stylepads ontstaan.
Je kunt een al bestaande wand aanschaffen, maar er is ook de mogelijkheid je eigen wand samen te stellen.
Bekijk hier alle mogelijkheden van de Dock Four Stylepads.

Forbo

Forbo heeft ons voorzien van Furniture Linoleum, om onze tafels weer een nieuw leven te geven.
Forbo ‘s Furniture Linoleum is een natuurlijk afwerkingsmateriaal dat de finishing touch is voor high-end meubelontwerpen zoals bureaus, stoelen, krukken, kasten, deuren en keukens. Het materiaal is flexibel en kan worden toegepast op allerlei constructies. Furniture Linoleum staat bekend om haar elegantie en duurzaamheid en straalt kwaliteit en finesse uit.
Het biedt een unieke combinatie van een semi-mat oppervlak met een warme, fijne structuur.
Furniture Linoleum krijgt na verloop van tijd een prachtig patina over zich heen.
Bekijk hier alle leverbare kleuren.

Histor


Histor leverde een kleurenwand voor in de homebase. Heel mooi maar ook heel handig, onze leden staan hier regelmatig stalen uit te zoeken voor hun projecten.
Neem een kijkje op de website van Histor voor kleurinspiratie en een berg aan informatie en tips over verf en kleur.

San Marco

Onze gouden wand hebben we te danken aan San Marco. Zij zijn 100% distributeur en partner van San Marco Colorificio Italië. Hun passie is de interieurwereld nóg wat mooier te maken. Wat de heren van SanMarco BV betreft kunnen de strakke, witte RAL9010 wanden wel wat extra smoelwerk gebruiken. San Marco sluit perfect op deze behoefte aan, met een productrange waar altijd een product bij zit waarmee de verwerker bij de klant de juiste snaar raakt.
Kijk voor alle producten op de website.

Chalking Wolf

Willemien Demmers van Chalking Wolf beschilderde vier panelen in onze homebase met interieurscènes uit de jaren '70. 

Willemien vindt inspiratie in van alles en nog wat. In industriële steden als Berlijn, in de met de hand beschilderde billboards in India, in graffiti op straat en op het web. Ze had nooit verwacht dat ze van iets wat ze op haar zeventiende leerde vandaag de dag haar vak zou maken, en dat doet ze goed!
Op haar website kun je haar prachtige portfolio zien, van prachtig handletteren tot de mooiste illustraties.

Global Paint

Global Paint Lifestyle is dé verflijn voor de veeleisende consument. Geheel in overeenstemming met de kwaliteit die zij met deze hoogwaardige verven bieden, is Global Paint Lifestyle uitsluitend verkrijgbaar bij de Speciaalzaak. Daar krijgt de klant het goede advies dat hem in staat stelt optimaal te profiteren van de unieke producteigenschappen van deze verven.

Wij zijn blij met deze kleuren in onze homebase!
Voor meer informatie over Global Paint, bezoek de website.

Muurmeesters

Van kinds af aan was Sylvia gefascineerd door de schilderkunst van de Hollandse oude Meesters, maar het was de kracht van een grote textielprint van Hendrik Voogd in 2015 die haar het laatste zetje gaf richting de start van haar bedrijf. Haar contacten in de printwereld en ervaring in vormgeving en fotografie maakten het mogelijk Muurmeesters te realiseren. Het zijn Hollandse meesterwerken – een 100% Hollands product, van Hollandse bodem – geschikt voor ieder formaat muur en elk budget.

Klik hier om de website van muurmeesters te bezoeken.

Het Stille Verzet

Dankzij Het Stille Verzet heeft onze homebase een goede akoestiek, enorm fijn aangezien de ruimte regelmatig gebruikt wordt voor trainingen en om presentaties te geven.
Ze hebben ons voorzien van goed advies en is daarna aan de slag gegaan met een plan om de akoestiek te verbeteren, in de homebase hangen nu zwarte akoestische baffles, gemaakt van gerecycled PET, uitgevoerd in zwart.
Het Stille Verzet heeft nog veel meer akoestische oplossingen, van greenwalls tot bureau dividers, neem een kijkje op de website om alle mogelijkheden te bekijken.