Word in de maand februari of maart lid! En ontvang…

BNS Crisp telt inmiddels ruim 325 leden. Die ons team bijna wekelijks voorziet van inspiratie, kennis door kosteloze webinars en events (als dit weer mag) en netwerkmogelijkheden met collega’s uit het vak. Lijkt het je iets, sluit je dan nu aan, ontdek de mogelijkheden en doe mee!

Word in de maand februari of maart lid! En ontvang…

Wat is jouw goede voornemen voor 2021? Je aansluiten bij een landelijk netwerk voor interieurprofessionals om je verder te ontwikkelen en bij te blijven in je vak?

Dat kan! BNS Crisp telt inmiddels ruim 325 leden. Die ons team bijna wekelijks voorziet van inspiratie, kennis door kosteloze webinars en events (als dit weer mag) en netwerkmogelijkheden met collega’s uit het vak. Lijkt het je iets, sluit je dan nu aan, ontdek de mogelijkheden en doe mee!

Als je nu besluit om lid te worden ontvang je als…

Student lid – het BNS Crisp jubileum magboek t.w.v. € 10,-.
Basis of docent lid – het BNS Crisp jubileum magboek t.w.v. € 10,-. & Magazine WOTH t.w.v. € 8,95
Volledig lid – het BNS Crisp jubileum magboek t.w.v. € 10,-. & Magazine WOTH over kleur t.w.v. € 19,95 en een exemplaar van het FLEXA trendboek COLOR Futures t.w.v. € 19,95

Deze actie geldt t/m eind maart of zolang de voorraad strekt. 

Meer weten over het lidmaatschap of inschrijven kan hier.

Hopelijk tot binnenkort.

#wijzijnbns

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

keukentrends bns crisp

De keukentrends voor 2022

In Nederland waren we altijd al bewust bezig met de inrichting en stijl van de eigen woning. En dus ook van de keuken. Niets was de kritische showroombezoeker of de ambitieuze surfer op het internet in zijn oriëntatiefase vreemd.