WINACTIE t.w.v. 2.645,- EURO : Geberit AquaClean douchewc in jouw ontworpen toiletruimte.

WINACTIE t.w.v. 2.645,- EURO : Lever jouw ontwerp in voor de make-over van een toiletruimte met een Geberit AquaClean douchewc en maak kans op een publicatie in ons nieuwe magazine t.w.v. € 1.695,-!

Geberit viert haar 150-jarig bestaan en organiseert speciaal voor de interieurprofessionals van BNS Crisp een hele mooie winactie! Geberit stelt in dit stadium één AquaClean Alba douchewc’s ten behoeve van het artikel in het magazine. Daarna verloot Geberit nog 2 Aqua Clean Alba douchewc’s aan twee leden van BNS Crisp. Kom jij met een origineel idee voor een (lopend) toiletproject? Je project mag zowel renovatie als nieuwbouw zijn. 

Deze kans wil je niet missen! Doe jij mee? 

Bron: Geberit AquaClean

Dat kan als je aan deze voorwaarden voldoet:

  • Je bent lid van BNS Crisp.
  • De AquaClean Alba t.w.v. € 1242,- incl. btw wordt gratis beschikbaar gesteld door Geberit en is onderdeel van het toiletontwerp.
  • Dit project moet praktisch realiseerbaar zijn in juli/augustus.
  • Je mag je toiletontwerp voorzien van de aanpak sturen aan info@bnscrisp.nl en Robin van den Brink, conceptmanager Geberit via  robin.vandenbrink@geberit.com
  • Deadline voor het inleveren van je ontwerp is: 28 juni 2024.

Wat valt er te winnen?

Een professionele jury beoordeelt de inzendingen en kiest het meest aansprekende projecten. Het winnende project krijgt een AquaClean Alba douchewc om hun project te realiseren en aansluitend aandacht in een publicatie in het nieuwe BNS Crisp magazine dat in oktober uitkomt!

Bron: Geberit

Over AquaClean Alba

De Geberit AquaClean Alba douchewc straalt stijl en elegantie uit met zijn glanzend witte afwerking en strakke lijnen. Het tijdloze ontwerp past perfect bij elke moderne badkamerinrichting. De subtiele details en hoogwaardige materialen maken van deze douchewc een echte blikvanger in de ruimte.

Comfortabel

Dankzij de spoelrandloze en diepspoelfuncties biedt de Geberit AquaClean Alba douchewc ultiem comfort en hygiëne. Het diepspoelontwerp zorgt voor een directe afvoer van afval, terwijl de spoelrandloze constructie gemakkelijk schoon te houden is. De afstandsbediening maakt het eenvoudig om de verschillende functies aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Bron: Geberit

Duurzaam

Met KeraTect glazuur is de Geberit AquaClean Alba douchewc niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam. Het glazuur beschermt het keramiek tegen krassen, slijtage en verkleuring, waardoor de douchewc er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Dit maakt het niet alleen een esthetische toevoeging aan de badkamer, maar ook een investering in kwaliteit en langdurig gebruik.

Kenmerken:

  • Formaat: 37.5 x 56.5 x 40.5cm
  • Spoelrandloos en diepspoel
  • Afstandsbediening voor gebruiksgemak
  • KeraTect glazuur voor duurzaamheid 

Over Geberit

Geberit is merkpartner bij BNS Crisp en viert in 2024 haar 150-jarig bestaan. Geberit Group opereert wereldwijd en is de Europese marktleider voor sanitaire producten. Het merk, dat in de meeste Europese landen te vinden is, biedt een unieke toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamerkeramiek. In Nieuwegein bevindt zich een uitgebreide showroom die een goed overzicht biedt van het aanbod.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Milan Design Week 2024 komt eraan!

Het is bijna zover: Milan Design Week 2024. Van 15 tot 21 april 2024 is het weer tijd voor het grootste interieur designevent van Europa! Van exposities en beurzen tot netwerkborrels; door de hele stad worden activiteiten georganiseerd waar design centraal staat. Een mooie kans om jouw interieurnetwerk uit te breiden, want interieurprofessionals uit alle hoeken van de wereld reizen af naar Milaan. Spot de nieuwste trends, doe boordevol inspiratie op en beleef deze mooie stad.