Wie jarig is trakteert! Marie-Gon geeft 100 webinars t.w.v. 47,- euro cadeau

Marie-Gon: Een vraag die ik vaak om me heen hoor: Hoe kom ik aan hemelsnaam aan klanten. Daar gaat deze masterclass over. Ik beloof je niet dat meteen de telefoon gaat als je deze masterclass hebt bekeken. Ik beloof je wel een flinke stapel ideeën die je helpen om zichtbaarder te worden.

Wie jarig is trakteert! Marie-Gon geeft 100 webinars t.w.v. 47,- euro cadeau

Pak je kansen, juist vanwege lockdown!

Marie-Gon: Een vraag die ik vaak om me heen hoor: Hoe kom ik aan hemelsnaam aan klanten. Daar gaat deze masterclass over. Ik beloof je niet dat meteen de telefoon gaat als je deze masterclass hebt bekeken. Ik beloof je wel een flinke stapel ideeën die je helpen om zichtbaarder te worden. En daar zijn ook een paar hele simpele bij. Zelfs een paar die je niet eens zelf hoeft te doen. En de meeste uit eigen ervaring.

Doe je mee?

Wanneer 18 december om 10.00 uur. Het webinar duurt 45 minuten en er is uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen.

BNS Crisp leden en BNS Crisp partners kunnen zich inschrijven via Michelle. Stuur een mailtje naar info@bnscrisp.nl met vermelding van je BNS Crisp lidnummer of bedrijfsnaam.
De eerste 100 aanmeldingen kunnen gratis deelnemen.

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Het eerste huis van 100 procent gerecycled plastic werd gebouwd

Save plastics introduceert een woning die verplaatsbaar en zelfvoorzienend kan zijn, geproduceerd met lokaal afvalplastic. De save home is het eerste huis dat de vier elementen van ‘goed groen wonen’ combineert: comfort & veiligheid, zelfvoorziening, mobiliteit en lokaal circulaire productie.

Eerste levende lampen uit Rotterdam geleverd

Na vier jaar hard werken leverde ontwerper Ermi van Oers afgelopen zomer de eerste batch Living Lights af bij tien geduldige kopers. Het prototype van de levende lampen had ze al af in 2016 maar omdat ze met de natuur werkt loopt het soms anders. Dat vertelt ze tegen nieuwsplatform Quotenet.

Blauwe gids partner Flinders lanceert trendreport herfst/winter 2020-2021

Onze blauwe gids partner Flinders heeft het trendreport herfst/winter 2020-2021 gelanceerd. Dit report toont een overzicht van de nieuwste woontrends die Flinders op basis van consumentengedrag heeft gesignaleerd. Het trendreport illustreert vier woontrends en één kleurtrend voor de komende herfst- en winterperiode.