Wie jarig is trakteert! Marie-Gon geeft 100 webinars t.w.v. 47,- euro cadeau

Marie-Gon: Een vraag die ik vaak om me heen hoor: Hoe kom ik aan hemelsnaam aan klanten. Daar gaat deze masterclass over. Ik beloof je niet dat meteen de telefoon gaat als je deze masterclass hebt bekeken. Ik beloof je wel een flinke stapel ideeën die je helpen om zichtbaarder te worden.

Wie jarig is trakteert! Marie-Gon geeft 100 webinars t.w.v. 47,- euro cadeau

Pak je kansen, juist vanwege lockdown!

Marie-Gon: Een vraag die ik vaak om me heen hoor: Hoe kom ik aan hemelsnaam aan klanten. Daar gaat deze masterclass over. Ik beloof je niet dat meteen de telefoon gaat als je deze masterclass hebt bekeken. Ik beloof je wel een flinke stapel ideeën die je helpen om zichtbaarder te worden. En daar zijn ook een paar hele simpele bij. Zelfs een paar die je niet eens zelf hoeft te doen. En de meeste uit eigen ervaring.

Doe je mee?

Wanneer 18 december om 10.00 uur. Het webinar duurt 45 minuten en er is uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen.

BNS Crisp leden en BNS Crisp partners kunnen zich inschrijven via Michelle. Stuur een mailtje naar info@bnscrisp.nl met vermelding van je BNS Crisp lidnummer of bedrijfsnaam.
De eerste 100 aanmeldingen kunnen gratis deelnemen.

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Gucci lanceert een kleurrijke decoratieve collectie

Stel je voor: jouw favoriete Gucci- handtas, -schoenen en/of zonnebril past bij je decoratie thuis. Dat zou gaaf zijn! En daarom hebben we een leuk nieuwtje voor je: Gucci heeft een nieuwe, zeer frisse decoratieve collectie gelanceerd, van stoelen en dekens tot kaarsen en kussens. Het zit er allemaal bij. Dus, wanneer ga jij shoppen?

Hybride fotografie Pode

Het Pode magazine 2023 is, volgens het merk, in vele opzichten baanbrekend. Productfoto’s zijn (vrijwel) helemaal uit het boek verbannen, waardoor de nieuwe collectie optimaal tot zijn recht komt.