Vloerkledenwinkel lanceert ‘Naturais by MOMO Rugs’ Uniek custom made concept vloerkleden

Ontmoet de adviseurs van Vloerkledenwinkel op de vakbeurs Design District en laat je informeren over de mogelijkheden.

Op 3, 4, en 5 november 2021 lanceert Vloerkledenwinkel, het nieuwe custom made concept ‘Naturais by MOMO Rugs’ op het vakevenement Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en elke kwaliteit; met de ‘Naturais by MOMO Rugs’ collectie is alles mogelijk. De interieurprofessional kan vanuit deze collectie een vloerkleed ontwerpen voor elk project. Unieke vormen, bijzondere dessins, tijdloos of modern; de mogelijkheden zijn eindeloos.

De ‘Naturais by MOMO Rugs’ collectie wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan natuurlijke en duurzame materialen in veel verschillende kleuren. Zo zijn er meer dan 1000 stalen op voorraad waarvan een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Uniek is dat materialen en kleuren ook gecombineerd kunnen worden voor een eigen dessin. Met ‘Naturais by MOMO Rugs’ komen design en vakmanschap samen en worden de meest exclusieve vloerkleden gecreëerd voor in een hotel, kantoor, woning of openbare ruimte.

‘Naturais by MOMO Rugs’

  • Ontwerp je eigen vloerkleed
  • Elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en in elke kwaliteit
  • Natuurlijke en duurzame materialen
  • Breed kleurenpalet
  • Geproduceerd in Europa
  • Korte levertijd

Vloerkledenwinkel, dé partner voor interieurprofessionals
Als dé vloerkledenspecialist van de Benelux, heeft Vloerkledenwinkel veel ervaring met (zakelijke) interieurprojecten en geldt het bedrijf als een betrouwbare partner voor interieurprofessionals. Naast de custom made collectie vertegenwoordigen ze ook collecties van tal van gerenommeerde merken, zoals Brink & Campman, De Munk Carpets en Louis de Poortere. Ontmoet de adviseurs van Vloerkledenwinkel op de vakbeurs Design District en laat je informeren over de mogelijkheden.

BNS Crisp leden kunnen zich per mail aan amara@bnscrisp.nl aanmelden voor een ticket voor Design District en bezoek aan de stand van Vloerkledenwinkel. Vermeld in de mail je naam en lidmaatschapnummer, en de dag waarop je wilt gaan. Je krijgt dan een link toegestuurd om je te registreren voor een ticket.

Design District
3, 4 en 5 november 2021
Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Stand S12

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea bouwt duurzame winkel in Kopenhagen

Een openbaar park op het dak, 250 bomen, 1.450 m² zonnepanelen en parkeerruimte voor ruim 760 fietsen: dat zijn de opvallendste elementen in het nieuwe Ikea-stadswarenhuis dat in 2023 de deuren opent in het centrum van Kopenhagen. Dat meldt RetailDetail.