Vloerkledenwinkel lanceert ‘Naturais by MOMO Rugs’ Uniek custom made concept vloerkleden

Ontmoet de adviseurs van Vloerkledenwinkel op de vakbeurs Design District en laat je informeren over de mogelijkheden.

Op 3, 4, en 5 november 2021 lanceert Vloerkledenwinkel, het nieuwe custom made concept ‘Naturais by MOMO Rugs’ op het vakevenement Design District in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en elke kwaliteit; met de ‘Naturais by MOMO Rugs’ collectie is alles mogelijk. De interieurprofessional kan vanuit deze collectie een vloerkleed ontwerpen voor elk project. Unieke vormen, bijzondere dessins, tijdloos of modern; de mogelijkheden zijn eindeloos.

De ‘Naturais by MOMO Rugs’ collectie wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan natuurlijke en duurzame materialen in veel verschillende kleuren. Zo zijn er meer dan 1000 stalen op voorraad waarvan een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Uniek is dat materialen en kleuren ook gecombineerd kunnen worden voor een eigen dessin. Met ‘Naturais by MOMO Rugs’ komen design en vakmanschap samen en worden de meest exclusieve vloerkleden gecreëerd voor in een hotel, kantoor, woning of openbare ruimte.

‘Naturais by MOMO Rugs’

  • Ontwerp je eigen vloerkleed
  • Elk ontwerp, elk formaat, elke vorm en in elke kwaliteit
  • Natuurlijke en duurzame materialen
  • Breed kleurenpalet
  • Geproduceerd in Europa
  • Korte levertijd

Vloerkledenwinkel, dé partner voor interieurprofessionals
Als dé vloerkledenspecialist van de Benelux, heeft Vloerkledenwinkel veel ervaring met (zakelijke) interieurprojecten en geldt het bedrijf als een betrouwbare partner voor interieurprofessionals. Naast de custom made collectie vertegenwoordigen ze ook collecties van tal van gerenommeerde merken, zoals Brink & Campman, De Munk Carpets en Louis de Poortere. Ontmoet de adviseurs van Vloerkledenwinkel op de vakbeurs Design District en laat je informeren over de mogelijkheden.

BNS Crisp leden kunnen zich per mail aan [email protected] aanmelden voor een ticket voor Design District en bezoek aan de stand van Vloerkledenwinkel. Vermeld in de mail je naam en lidmaatschapnummer, en de dag waarop je wilt gaan. Je krijgt dan een link toegestuurd om je te registreren voor een ticket.

Design District
3, 4 en 5 november 2021
Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Stand S12

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Dit zijn de tuintrends van 2021

Bij tuinmeubelproducent Hartman kunnen ze niet wachten op het mooie weer. Om alvast in het zomerse sfeertje te komen heeft de specialist de tuintrends voor het komende jaar op een rijtje gezet.

Textielcollectie van 100% gerecycled plastic

In samenwerking met ontwerpster Kristine Five Melvær heeft Heymat de Foliage collectie in twee nieuwe kleuren geïntroduceerd, die voor 100% van textiel van gerecycled plastic (PET) zijn vervaardigd. De introductie maakt onderdeel uit van een voortdurend proces om de productie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.