Vloerenproducent BerryAlloc geeft harmonieus kleur aan elk interieur

Harmony Lab: een exclusief interieurkleurconcept voor de mooiste kleurcombinaties. Zo weet je welke kleuren passen bij je vloer en omgekeerd!

BerryAlloc biedt vloeroplossingen voor residentiële en commerciële toepassingen: in pvc, laminaat, high pressure floors en parket. ‘Floors for moments of joy’, dankzij een gouden combo van design, kwaliteit en duurzaamheid. Én ook gebruiksgemak: BerryAlloc streeft continu naar handiger, zorgelozer en plezieriger – dat bewijst ook de nieuwe Harmony Lab-tool die kleuren ingenieus matcht tot een harmonieus interieur.

Harmony Lab: een exclusief interieurkleurconcept voor de mooiste kleurcombinaties

Hoe weet je welke kleuren het best passen bij je vloer of net omgekeerd? Dat gaat nu snel, nauwkeurig en eenvoudig dankzij het nieuwe interieurkleurconcept van BerryAlloc, Harmony Lab: een handige tool die je zowel naar de perfecte vloerkeuze gidst als naar de juiste, complementaire interieurkleuren. Op basis van een uitgebreide analyse van verschillende interieurtinten, gecombineerd met de ondertonen van de BerryAlloc-vloeren (laminaat, PVC, high pressure floors en parket), bepaalt deze tool de mooiste en beste kleurmatches via een wetenschappelijk bewezen methode. Die methodiek werd gecreëerd in samenwerking met Nacarat Color Design (FR) en de Franq Colors Trend Studio (BE). Het resultaat: een kleurentheorie-proof interieur dat harmonieuze of contrasterende kleuren evenwichtig combineert, op basis van het bijhorende kleurkarakter van de vloer. Er is een waaier aan subtiele vloerondertonen mogelijk – dit valt vooral op bij natuurlijke houtdesigns – met geel, oranje, rood, paars, blauw en groen als primaire kleurgroepen: die ondertoon bepaalt de kleurmatch.

Interesse om het Harmony Lab en de BerryAlloc vloeren mee op de Nederlandse kaart te zetten? Ontdek de vacature hier!

Contact

Yvonne Brok – Country Manager Nederland – Yvonne.brok@berryalloc.com – T: +31 6 16322905

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea bouwt duurzame winkel in Kopenhagen

Een openbaar park op het dak, 250 bomen, 1.450 m² zonnepanelen en parkeerruimte voor ruim 760 fietsen: dat zijn de opvallendste elementen in het nieuwe Ikea-stadswarenhuis dat in 2023 de deuren opent in het centrum van Kopenhagen. Dat meldt RetailDetail.

Ledenactie | Door de lens van Studio Keeelly

Met fotografie vertel je jouw verhaal zonder tekst. Aldus Kelly van Herk, influencer en fotograaf, het is onmisbaar om je bedrijf, interieur of product mooi op de kaart te zetten. Profiteer nu van deze mooie ledenactie!