Vijf redenen om nu echt lid te worden van het BNS Crisp platform

En om de tweede helft van dit jaar echt te knallen is een lidmaatschap van BNS Crisp - hét netwerk voor interieurprofessionals in Nederland – een echte must.

VIJF REDENEN
OM NU ÉCHT LID TE WORDEN
VAN HET BNS CRISP PLATFORM


De vakantieperiode is weer bijna voorbij. Mogelijk ben jij nog volop aan het genieten van je de zon en je welverdiende vakantie, maar misschien ben jij ook – net als wij – alweer lekker aan de slag. En om de tweede helft van dit jaar echt te knallen is een lidmaatschap van BNS Crisp – hét netwerk voor interieurprofessionals in Nederland – een echte must.

Hieronder VIJF REDENEN waarom ook jij je wilt aansluiten:

1. Deelname (met korting of kosteloos) aan on- en offline kennissessies, bedrijfsbezoeken, (netwerk)events, inspirerende (trend)talks en masterclasses. En je vindt altijd actuele naslagwerken in onze online bibliotheken.

2. Ruim 350 collega’s om mee te sparren en 75 mooie interieurmerken om mee samen te werken.

3. 24/7 al je vragen stellen in de online BNS Crisp community.

4. Één plek waar je alle thema’s vindt die er in het interieurvak echt toe doen.

5. We bieden regelmatig leuke commerciële klussen. Dit is geen werkgarantie, maar wel een zeer prettige bijkomstigheid. En met een zo’n opdracht heb jij je lidmaatschap al terugverdiend.

TIJDELIJK EXTRA VOORDEEL

Als jij lid wordt voor 11 september 2022 ontvang je ook nog eens de volgende inspirerende cadeaus;

Voor nog geen euro per dag ben je al volledig lid en geniet je van al deze voordelen. En die kan met deze nazomer actie oplopen tot € 195,-.

Twijfel niet langer en sluit je aan bij ons netwerk of kom persoonlijk kennismaken tijdens het WOONevent in de woonindustrie op zondag 11 september. Je kunt ons vinden op de 2de verdieping in de BNS Crisp Homebase.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Nieuwe circulaire marktplaats ziet levenslicht

Pacha Panels is vandaag officieel van start gegaan. De jonge onderneming heeft de ambitie om marktleider te worden in de levering van gezonde, biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie.