Vijf redenen om nu echt lid te worden van het BNS Crisp platform

En om de tweede helft van dit jaar echt te knallen is een lidmaatschap van BNS Crisp - hét netwerk voor interieurprofessionals in Nederland – een echte must.

VIJF REDENEN
OM NU ÉCHT LID TE WORDEN
VAN HET BNS CRISP PLATFORM


De vakantieperiode is weer bijna voorbij. Mogelijk ben jij nog volop aan het genieten van je de zon en je welverdiende vakantie, maar misschien ben jij ook – net als wij – alweer lekker aan de slag. En om de tweede helft van dit jaar echt te knallen is een lidmaatschap van BNS Crisp – hét netwerk voor interieurprofessionals in Nederland – een echte must.

Hieronder VIJF REDENEN waarom ook jij je wilt aansluiten:

1. Deelname (met korting of kosteloos) aan on- en offline kennissessies, bedrijfsbezoeken, (netwerk)events, inspirerende (trend)talks en masterclasses. En je vindt altijd actuele naslagwerken in onze online bibliotheken.

2. Ruim 350 collega’s om mee te sparren en 75 mooie interieurmerken om mee samen te werken.

3. 24/7 al je vragen stellen in de online BNS Crisp community.

4. Één plek waar je alle thema’s vindt die er in het interieurvak echt toe doen.

5. We bieden regelmatig leuke commerciële klussen. Dit is geen werkgarantie, maar wel een zeer prettige bijkomstigheid. En met een zo’n opdracht heb jij je lidmaatschap al terugverdiend.

TIJDELIJK EXTRA VOORDEEL

Als jij lid wordt voor 11 september 2022 ontvang je ook nog eens de volgende inspirerende cadeaus;

Voor nog geen euro per dag ben je al volledig lid en geniet je van al deze voordelen. En die kan met deze nazomer actie oplopen tot € 195,-.

Twijfel niet langer en sluit je aan bij ons netwerk of kom persoonlijk kennismaken tijdens het WOONevent in de woonindustrie op zondag 11 september. Je kunt ons vinden op de 2de verdieping in de BNS Crisp Homebase.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

The New Intamicy – Dutch Design Week 2020

Een zoektocht naar nieuwe vormen en intimiteit. Grote maatschappelijke uitdagingen zijn door de huidige pandemie in een stroomversnelling terecht gekomen. De zoektocht naar een nieuwe balans is ingezet. Betrokken DDW-ontwerpers en andere creatieven nemen hierin het voortouw.

cosentino

BNS Crisp partner Cosentino zoekt City Specialist Amsterdam

Als Cosentino Showroom Specialist assisteer je bij de dagelijkse operaties in Cosentino City. Je dagelijkse taken omvatten gastrelaties, klantenservice, overleg en coördinatie van evenementen. Het doel is om verkoopleads te identificeren en te genereren en vervolgens samen te werken met het lokale verkoopteam, waardoor ze de leads kunnen opvolgen en omzetten in verkoop en projecten. U krijgt ook lokale accounts toegewezen die u beheert en waarmee u inkomsten genereert.