VACATURE: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: 

HEB JIJ LIEFDE VOOR HET INTERIEURVAK EN BEN JE EEN ECHTE TEAMPLAYER? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!! 

BNS Crisp is op zoek naar iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel. 

Onze website roeit, waarbij we de nodige ‘hobbels’ onderweg tegenkomen. We zijn op zoek naar iemand die op basis van 8 uur per week* onze website kan door ontwikkelen, in samenspraak met de developers en content op de website kan plaatsen en daar ook ideeën over heeft. De huidige website coördinator Amara van der Ree draagt daarbij zorg voor een gedegen overdracht.

*Wat ons betreft is het aantal uren bespreekbaar en start je zo snel als mogelijk. 

Wat krijg je ervoor terug?

Naast de website taken zijn er ook weleens andere praktische taken te doen. Uiteraard krijg je er iets voor terug, sowieso een heel enthousiast team, zie de foto hieronder). Ben je geïnteresseerd in deze rol en wil je meer weten over deze vacature? Mail dan voor meer informatie naar Carin via [email protected], voor 30 mei 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

CO-WORKING SPACE IVY OFFICE KIEST BETONLOOK TEGELS VAN FLOORIFY ALS PROJECTVLOER

BNS Crisp partner Floorify heeft betonlook tegels en op die manier spelen ze in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect. Door hun sterkte en beperkte dikte zijn ze ideaal voor renovaties. Floorify vinyl planken en tegels klikken makkelijk in elkaar; je legt ze zwevend en hoeft ze niet te verlijmen. Snijden, klikken en klaar!

Sterke opmars koudschuim hoofdkussens

Uit de Beddenbranche Trendmonitor 2021 blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders een zijslaapkussen prefereert boven een rug- of buikslaapkussen. Ruim 62% van het zoekvolume naar hoofdkussens betreft een zijslaapkussen en dit aandeel neemt sinds het vierde kwartaal van 2020 alleen maar toe. Dat meldt Marktdata.nl.