Vacature: website beheer en andere praktische taken bij BNS Crisp

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid: iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. We staan vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel.

BNS Crisp is op zoek naar een nieuw teamlid

HEB JIJ LIEFDE VOOR HET INTERIEURVAK EN BEN JE EEN ECHTE TEAMPLAYER? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!! 

BNS Crisp is op zoek naar iemand die kan ondersteunen bij het ontwikkelen van onze website in samenspraak met de developers, en content kan plaatsen op de website. Ervaring met het besturingssysteem Elementor binnen WordPress is een pré, evenals kennis van SEO. Verder staan we vooral ook open voor jouw ideeën over de invulling van deze rol en zijn we flexibel. 

Ben jij thuis in de wereld van WordPress? Ben je daarnaast een echte teamplayer, flexibel, hands-on en communicatief vaardig? Dan horen wij graag van je als je deze vaardigheden van 4 tot 8 uur per week wilt inzetten voor BNS Crisp! 

Onze website roeit, waarbij we de nodige ‘hobbels’ onderweg tegenkomen. We zijn op zoek naar iemand die onze website kan door ontwikkelen, in samenspraak met de developers en content op de website kan plaatsen en daar ook ideeën over heeft. De huidige website coördinator Michelle Stout draagt daarbij zorg voor een gedegen overdracht.

Naast de website taken zijn er ook weleens andere praktische taken te doen, zoals het begeleiden van een commerciële opdracht of publicaties in vakbladen, beheer van onze agenda of kaartjes versturen bijvoorbeeld. Dat houdt het werk als teamlid van BNS Crisp afwisselend. 

We gaan samen aan de slag op basis van 8 uur per week. Wat ons betreft is het aantal uren bespreekbaar en start je zo snel als mogelijk. 

Wat krijg je ervoor terug? 

Naast hele leuke collega’s (zie de foto hieronder ☺️), krijg je een X-aantal bedrag voor jouw gewerkte uren. Daarnaast krijg je, als je werkzaam bent als interieurstylist, het volledige lidmaatschap cadeau voor de duur van je betrokkenheid bij het team en neem je kosteloos deel aan veel inspiratie- en informatieve events zodat je kunt doorgroeien in ons vak. 

Ben je geïnteresseerd in deze rol, stuur dan je motivatie voorzien van je ervaring voor 15 januari 2023 naar  Lotte via  lotte@bnscrisp.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Introductie BNS Crisp stagiaire en enquête

Zijn hoofdopdracht tijdens de stageperiode is onder andere het BNS Crisp Pinterest account te vernieuwen en actueel te maken. Hiervoor gaat hij eerst een onderzoek uitvoeren bij de teamleden van BNS Crisp.

Ikea bundelt de krachten met Mud Jeans om denim te recyclen

Als grootverbruiker van meubelstoffen claimt Ikea 0,5% van de totale katoenproductie ter wereld te gebruiken. Het Zweedse interieurmerk heeft besloten om samen te werken met het Nederlandse modemerk Mud Jeans om textiel een tweede leven te geven, in dit specifieke geval denim. Het samenwerkingsproject van de twee merken zal gebruikte denim recyclen om er een nieuwe stofoptie van te maken voor een van de bekendste meubelstukken van Ikea, de Klippan-bank.