Vacature Spin in ‘t Nest | Broeinest | Rotterdam

Als Spin in ’t Nest ben jij het visitekaartje voor Broeinest en haar Partners op Broeinest locatie in het hart van Rotterdam.

Vacature Spin in ‘t Nest | Broeinest | Rotterdam

Als Spin in ’t Nest ben jij het visitekaartje voor Broeinest en haar Partners op Broeinest locatie in het hart van Rotterdam.

Als ‘Spin’ van Broeinest Rotterdam ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw locatie. Jij bent dé juiste gesprek- en sparringpartner en zorgt ervoor dat interieurprofessionals en creatieve makers zich in Broeinest thuis voelen en worden voorzien van het kwalitatief en inhoudelijk advies.

Wil jij meer weten over deze vacature? Lees de volledige vacature op de website van Broeinest.

“Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals gericht op kennis, advies en inspiratie. Wij brengen merken, materialen en producenten samen in een bruisende omgeving in zowel Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. We bundelen onze krachten om samen professionals te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. 

Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten.
We organiseren workshops, lezingen en masterclasses die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. Zorgen voor aansprekende en aantrekkelijk online content in de vorm van moodboards, interviews, projectinspiratie en video’s. Interieurprofessionals kunnen dagelijks in Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding en kunnen bij ons aanschuiven om te flexwerken en vergaderruimtes te reserveren om samen met hun opdrachtgever knopen door te hakken.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ikea bouwt duurzame winkel in Kopenhagen

Een openbaar park op het dak, 250 bomen, 1.450 m² zonnepanelen en parkeerruimte voor ruim 760 fietsen: dat zijn de opvallendste elementen in het nieuwe Ikea-stadswarenhuis dat in 2023 de deuren opent in het centrum van Kopenhagen. Dat meldt RetailDetail.