Vacature Spin in ‘t Nest | Broeinest | Rotterdam

Als Spin in ’t Nest ben jij het visitekaartje voor Broeinest en haar Partners op Broeinest locatie in het hart van Rotterdam.

Vacature Spin in ‘t Nest | Broeinest | Rotterdam

Als Spin in ’t Nest ben jij het visitekaartje voor Broeinest en haar Partners op Broeinest locatie in het hart van Rotterdam.

Als ‘Spin’ van Broeinest Rotterdam ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw locatie. Jij bent dé juiste gesprek- en sparringpartner en zorgt ervoor dat interieurprofessionals en creatieve makers zich in Broeinest thuis voelen en worden voorzien van het kwalitatief en inhoudelijk advies.

Wil jij meer weten over deze vacature? Lees de volledige vacature op de website van Broeinest.

“Broeinest is dé materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor interieurprofessionals gericht op kennis, advies en inspiratie. Wij brengen merken, materialen en producenten samen in een bruisende omgeving in zowel Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. We bundelen onze krachten om samen professionals te voorzien van het juiste materiaaladvies, een boeiend programma aan events en kersverse trends. 

Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten.
We organiseren workshops, lezingen en masterclasses die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. Zorgen voor aansprekende en aantrekkelijk online content in de vorm van moodboards, interviews, projectinspiratie en video’s. Interieurprofessionals kunnen dagelijks in Broeinest terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding en kunnen bij ons aanschuiven om te flexwerken en vergaderruimtes te reserveren om samen met hun opdrachtgever knopen door te hakken.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

De groene estafette | Occony

Bij Occony doen we het anders, wij geloven in een wereld waar meubels zijn gemaakt van gezonde, duurzame en herbruikbare materialen. Occony produceert duurzame designmeubels voor zowel de zakelijke- als de thuismarkt.

silestone

Silestone by Cosentino in première met Cindy Crawford

Silestone by Cosentino, wereldwijd toonaangevend specialist in hybride minerale oppervlakken voor architectuur- en designtoepassingen, lanceert The Metamorphosis, de derde campagne met in de hoofdrol internationaal mode-icoon Cindy Crawford.