Succesvolle samenwerking tussen BNS Crisp en GAMMA tijdens de GAMMA tuindagen

Eind maart vonden wederom de jaarlijkse tuindagen van GAMMA plaatst.

Sinds vorig jaar werkt GAMMA tijdens deze dagen samen met BNS Crisp en geven de aangesloten stylisten, groen- en interieurontwerpers advies over de indeling van de buitenruimte. In ruim 100 winkels verdeeld over het land werden gedurende twee dagen ruim 800 ontwerpen en adviezen gedeeld met consumenten. Een mooie samenwerking tussen Gamma als landelijke keten en BNS Crisp met een landelijk dekkend netwerk interieurprofessionals.

“Het lijkt bijzonder dat de interieurontwerpers en stylisten van BNS Crisp worden ingezet voor het maken van tuinontwerpen. Maar eigenlijk is dat best een logische stap omdat ‘buiten’ steeds meer wordt gezien als een verlengstuk van ‘binnen’. Alle aangesloten BNS Crisp den (stylisten en ontwerpers) hebben een gedegen achtergrond, ruimtelijk inzicht en interesse in groenstyling, waardoor zij ook voor een terras- en tuinindeling de juiste ontwerpen kunnen maken. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde samenwerking met Gamma.” Aldus Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp.

Landelijk dekkend netwerk interessant voor commerciële bedrijven
Steeds meer commerciële bedrijven, landelijke retailers en interieurmerken, weten BNS Crisp te vinden als het gaat om het boosten van hun omzet door het geven van professioneel interieurontwerp en stylingadvies. “Dit biedt een mooie win-win situatie voor zowel onze leden als de bedrijven waar wij mee samenwerken”.  

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Partner in de stoel: Werk aan de Muur

Elke nieuwsbrief bevat de rubriek ‘In de stoel’, een interview met een van onze partners. Deze keer maken we kennis met onze nieuwe partner: Werk aan de Muur.

Pantone kleurtrends van 2000 tot 2021

Kleurengigant Pantone heeft sinds 2000 een jaarlijkse voorspelling voor de kleur van het jaar onthuld, gekozen op basis van diepgaande trendvoorspellingen, evenals sociaaleconomische omstandigheden, levensstijl en politieke invloeden, zoals mode, entertainment en reisbestemmingen.