Toffe stageplaats content creator gezocht

Toffe stageplaats. Content creator gezocht! Wij zijn op zoek naar jou.

Toffe stageplaats: Content creator gezocht! Wij zijn op zoek naar jou

Spendeer jij makkelijk drie uur per dag op je telefoon, weet je de ins & outs van Pinterest, Instagram, maar ook LinkedIn en vind je het leuk om zelf content te maken? Wij van BNS Crisp, het netwerk voor interieurprofessionals, zoeken een stagiair voor het social media team vanaf februari 2021 t/m eind juni 2021.

Wat ga je doen?

Je bent samen met je social media teamleden van A tot Z verantwoordelijk voor de social media kanalen van BNS Crisp met een focus op Pinterest. Als social media stagiair ben je continu bezig om de pins zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen op verschillende social platformen.

Jouw stage-werkzaamheden zullen bestaan uit o.a.:

  • je bedenkt welk beeld we nodig hebben en gaat foto’s en videos (laten) maken voor diverse platforms;
  • je regelt beelden van innovatieve producten van onze partners;
  • je schrijft passende teksten bij het beeld en de producten;
  • je plant alles in de contentkalender en zorgt ervoor dat alles op tijd online staat.
  • je werkt nauw samen met alle BNS Crisp teamleden.

Voldoe je hier aan dan ben jij onze match!

  • een mbo-opleiding volgt in de richting van communicatie, media en communicatie, een creatieve- of een andere relevante studie;
  • het leuk vindt om creatief bezig te zijn en concepten te bedenken
  • affiniteit hebt met social media;
  • een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal;
  • fan bent van styling!

Waarom is dit een kans?

Een stage bij BNS Crisp is een mooie kans om kennis te maken met de interieurbranche, maar ook je vaardigheden uit te breiden. Je gaat ook samen werken met specialisten in social media, communicatie, management, administratie, ondernemen die allemaal een passie voor interieur hebben waar je veel van kunt leren.

Ook leuke opdracht voor BNS Crisp stylist!

Ben jij lid van BNS Crisp en vind je het leuk om mee te helpen om Pinterest uit te bouwen tot een leuk platform voor stylisten?

Wil je ons meehelpen dan wordt het lidmaatschap van BNS Crisp volledig vergoed.

Stuur een mailtje naar michelle@bnscrisp.nl.

Over BNS Crisp

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de volgende domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up.

BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen/ workshops volgen en lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp draagt daaraan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Wil jij bij BNS Crisp stage lopen? Stuur een mail met je CV en een korte video met motivatie naar michelle@bnscrisp.nl

Video is niet meer weg te denken in de social media kanalen. We maken van onze activiteiten en evenementen graag een leuke video er van. Een voorbeeld van onze video’s die we de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Twee op de vijf huishoudens bezit smart home

Vier op de tien (39%) Nederlanders willen hun smart home producten het liefst met de smartphone bedienen. De slimme speaker blijft met een voorkeur van 6% op flinke afstand. Dit blijkt uit de Smart Home Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 6.300 Nederlanders.