Toffe stageplaats content creator gezocht

Toffe stageplaats. Content creator gezocht! Wij zijn op zoek naar jou.

Toffe stageplaats: Content creator gezocht! Wij zijn op zoek naar jou

Spendeer jij makkelijk drie uur per dag op je telefoon, ken je de ins & outs van Pinterest, Instagram, maar ook LinkedIn en vind je het leuk om zelf content te maken? Wij van BNS Crisp, het netwerk voor interieurprofessionals, zoeken een stagiair voor het social media-team vanaf september 2021 t/m eind februari 2022 (of zolang jouw stage loopt).

Wat ga je doen?

Je bent samen met je social media teamleden van A tot Z verantwoordelijk voor de social media kanalen van BNS Crisp met een focus op Pinterest. Als social media stagiair ben je continu bezig om de pins zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen op verschillende social platformen.

Jouw stage-werkzaamheden zullen bestaan uit o.a.:

  • Je bedenkt welk beeld we nodig hebben en gaat foto’s en video’s (laten) maken voor diverse platforms.
  • Je regelt beelden van innovatieve producten van onze partners.
  • Je schrijft passende teksten bij het beeld en de producten.
  • Je plant alles in de content-kalender en zorgt ervoor dat alles op tijd online staat.
  • Je werkt nauw samen met alle BNS Crisp teamleden.

Voldoe je hier aan dan ben jij onze match!

  • Je volgt een MBO-opleiding niveau 4 of een HBO opleiding in de richting van communicatie, media en communicatie.
  • Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en concepten te bedenken.
  • Je hebt affiniteit met social media.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent fan van styling!

Waarom is dit een kans?

Een stage bij BNS Crisp is een mooie kans om kennis te maken met de interieurbranche, maar ook je vaardigheden uit te breiden. Je gaat samen werken met specialisten in social media, communicatie, management, administratie, ondernemen die allemaal een passie voor interieur hebben waar je veel van kunt leren.

Over BNS Crisp

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de volgende domeinen: interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling.

BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen / workshops volgen en lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp draagt daaraan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Wil jij bij BNS Crisp stagelopen? Stuur een mail met je CV en een korte video met motivatie naar inge@bnscrisp.nl.

Video is niet meer weg te denken in de social media kanalen. We maken van onze activiteiten en evenementen graag een leuke video er van. Een voorbeeld van onze video’s die we de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Serax | BNS Crisp

Designlabel Serax popt up in Parijs

Designlabel Serax popt up in Parijs Komende september opent designlabel Serax een showroom in Parijs. “Normaliter staan we op de Maison et Objet maar we

kerst

Dit zijn de kersttrends van 2021 | VTwonen

Als je dol bent op Kerstmis gaat er waarschijnlijk geen jaar voorbij zonder de aanschaf van nieuwe kerstdecoratie en kerstballen. Speel je graag in op trends? Ook als het om kerstversiering gaat? Dan zijn dit de kersttrends van 2021. Van poederachtige tinten tot kerstballen met een knipoog.