Toffe stageplaats! Content creator gezocht voor website en social media

Toffe stageplaats. Content creator gezocht! Wij van BNS Crisp, het netwerk voor interieurprofessionals, zoeken een stagiair voor het online team vanaf februari 2023 t/m eind juni 2023.

Toffe stageplaats: Content creator gezocht! Wij zijn op zoek naar jou

Spendeer jij makkelijk drie uur per dag op je telefoon, ken je de ins & outs van WordPress, Pinterest, Instagram, maar ook LinkedIn en vind je het leuk om zelf content te maken? Wij van BNS Crisp, het netwerk voor interieurprofessionals, zoeken een stagiair voor het online team vanaf februari 2023 t/m eind juni 2023 (of zolang jouw stage loopt).

Wat ga je doen?

Je bent samen met je online teamleden van A tot Z verantwoordelijk voor de website en social media kanalen van BNS Crisp.

Jouw stage-werkzaamheden zullen bestaan uit o.a.:

 • Je bedenkt welk beeld we nodig hebben en gaat foto’s en video’s (laten) maken voor diverse platforms.
 • Je regelt beelden van innovatieve producten van onze partners.
 • Je schrijft passende teksten bij het beeld en de producten.
 • Je schrijft teksten voor de website en social media
 • Je plant alles in de content-kalender en zorgt ervoor dat alles op tijd online staat.
 • Je werkt nauw samen met alle BNS Crisp teamleden.

Voldoe je hier aan dan ben jij onze match!

 • Je volgt een MBO-opleiding niveau 4 of een HBO opleiding in de richting van communicatie, media en communicatie.
 • Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en concepten te bedenken.
 • Je hebt affiniteit met social media en website
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent fan van styling!

Waarom is dit een kans?

Een stage bij BNS Crisp is een mooie kans om kennis te maken met de interieurbranche, maar ook je vaardigheden uit te breiden. Je gaat samen werken met specialisten in social media, communicatie, management, administratie, ondernemen die allemaal een passie voor interieur hebben waar je veel van kunt leren.

Over BNS Crisp

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist in de volgende domeinen: interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling.

BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen / workshops volgen en lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp draagt daaraan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Wil jij bij BNS Crisp stagelopen? Stuur een mail met je CV en een korte video met motivatie naar lotte@bnscrisp.nl

Video is niet meer weg te denken in de social media kanalen. We maken van onze activiteiten en evenementen graag een leuke video er van. Een voorbeeld van onze video’s die we de afgelopen tijd hebben gemaakt.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Partner in de stoel: Werk aan de Muur

Elke nieuwsbrief bevat de rubriek ‘In de stoel’, een interview met een van onze partners. Deze keer maken we kennis met onze nieuwe partner: Werk aan de Muur.

Binnenkijken bij BNS Crisp Lieke van Nooijtgedacht | In de buurt

Begin dit jaar, voor de coronacrisis, besloot Lieke de knoop door te hakken en volledig voor zichzelf als interieurstylist te beginnen. “Ik was 40 en dacht ‘fuck it’, ik ga het doen. Ze verzorgt interieurs helemaal van A tot Z. Lieke: “De klant maakt een moodboard en ik bedenk een stylingplan, maak 3D-ontwerpen, kleurenschema’s en houd daarbij ook rekening met de budgetten.