Cosentino investeert in ontwerpsysteem om gedetailleerde adering te kunnen realiseren

BNS Crisp partner Cosentino heeft een mooie nieuwe collectie Siletone Le Chic voor een moderne maar tijdloze uitstraling.

De collectie Silestone Le Chic van Cosentino bestaat uit zes ontwerpen die de charme van Victoriaanse en Parijse ruimtes vertalen naar een modern maar tijdloos materiaal voor de afwerking van wanden, vloeren, keukenwerkbladen, douches en tafels. De patronen hebben expressieve aders en metallic accenten die opvallen tegen neutrale achtergronden waardoor ontwerpen vol diepte ontstaan.

Bron: Cosentino

Om deze gedetailleerde adering te kunnen realiseren, investeerde Cosentino in een nieuw ontwerpsysteem. Hiermee komen de in elkaar verweven aders, de gouden en zilveren deeltjes en mineralen van allerlei formaten tot leven. De collectie bestaat uit de zes kleuren: Parisien Bleu, Eclectic Pearl, Versailles Ivory, Victorian Silver, Bohemian Flame en Romantic Ash.

Bron: Cosentino

Silestone Le Chic wordt vervaardigd met 99% hergebruikt water en 100% hernieuwbare energie. Het materiaal bevat minimaal 20% gerecyclede grondstoffen in de samenstelling, die ook minder dan 40% silica bevatten. De gepatenteerde HybriQ+®-technologie van Cosentino maakt deze collectie niet alleen heel mooi maar ook duurzaam.

Wil je meer informatie? Klik dan op de knop zodat je naar de website van BNS Crisp partner Cosentino gaat.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Nieuws binnenruimte gezonder maken

‘De binnenruimte gezonder maken? Zorg voor schone lucht’

“Lucht is bijna overal. We ademen het in en uit, dus hoe gezonder de lucht, hoe gezonder we zelf zijn. Een gezond binnenklimaat is alleen niet zo vanzelfsprekend. Zelf vervuilen we de binnenlucht met de lucht die we uitademen en de materialen in de ruimte ‘ademen’ slechte lucht uit.

Word in de maand februari of maart lid! En ontvang…

BNS Crisp telt inmiddels ruim 325 leden. Die ons team bijna wekelijks voorziet van inspiratie, kennis door kosteloze webinars en events (als dit weer mag) en netwerkmogelijkheden met collega’s uit het vak. Lijkt het je iets, sluit je dan nu aan, ontdek de mogelijkheden en doe mee!