Silestone by Cosentino in première met Cindy Crawford

Silestone by Cosentino, wereldwijd toonaangevend specialist in hybride minerale oppervlakken voor architectuur- en designtoepassingen, lanceert The Metamorphosis, de derde campagne met in de hoofdrol internationaal mode-icoon Cindy Crawford.

Silestone by Cosentino in première met Cindy Crawford

Silestone by Cosentino, wereldwijd toonaangevend specialist in hybride minerale oppervlakken voor architectuur- en designtoepassingen, lanceert The Metamorphosis, de derde campagne met in de hoofdrol internationaal mode-icoon Cindy Crawford.Zoals de naam al doet vermoeden is The Metamorphosis het symbolische verhaal van de interne en externe transformatie die het merk Silestone ondergaat. Onlangs heeft Silestone de baanbrekende HybriQ-technologie gelanceerd, dit nieuwe productieproces weerspiegelt de inzet van het bedrijf voor het milieu, de circulaire economie en duurzaam beheer. Het merk heeft ook haar nieuwe bedrijfsimago gelanceerd, waarbij waarden als kwaliteit, persoonlijkheid, innovatie en verantwoordelijkheid worden gepromoot. Dit heeft geleid tot verdere communicatie en betrokkenheid bij nieuwe generaties. The Metamorphosis is ook een kleine preview van de nieuwe en verrassende Silestone kleurencollectie die de komende maanden gelanceerd zal worden.

Bij het maken van The Metamorphosis heeft Cosentino Group opnieuw vertrouwd op de creative artist Álex Román, een expert in 3D wie de campagne Silestone, Above Everything Else voor Cosentino ontwierp. Deze campagne werd bekroond met de Gouden Leeuw op het Filmfestival van Cannes van 2011 in de categorie Film Craft, sectie animatie.

Het gebruik van CGI-animatie (Computer Generated Imagery) maakt deze campagne zeer bijzonder. Hiermee worden verbazingwekkende, levensechte scènes gecreëerd die perfect passen bij de ster van de campagne, Cindy Crawford, evenals de gegenereerde akoestische ruimte en de muzikale arrangementen van componist Pilar Onares.

Vanaf het begin van de samenwerking tussen Silestone en Cindy Crawford in 2017, zijn de campagnes van het merk met haar gericht op het produceren van printadvertenties die zijn gepubliceerd in ‘s werelds belangrijkste en meest gerenommeerde design- en lifestylemagazines. Nu, met The Metamorphosis, neemt Cosentino opnieuw een kwalitatieve sprong voorwaarts om iets unieks en majestueus te bereiken waarmee Cosentino haar doel als bedrijf en als merk kan blijven bereiken: mensen inspireren.

Eduardo Cosentino, CEO van Cosentino Noord-Amerika en Vice-President Global Sales: “Onze samenwerking met Cindy Crawford heeft altijd de connectie tussen de wereld van mode, interieurdesign en decoratie benadrukt. Deze nieuwe campagne is een voortzetting van dit doel, verteld op een unieke manier en door middel van een werkelijk boeiend en visueel verbluffend verhaal.”

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen