Sav & Økse introduceert: de Olger bank

Wat deze bank extra bijzonder maakt, is het samengaan van Scandinavisch en Nederlands design.

Ranke bank Olger

De Olger bank slaat de brug tussen de tafels en banken van Sav & Økse. Maar wat deze bank extra bijzonder maakt, is het samengaan van Scandinavisch en Nederlands design. Het massieve hout en de prachtige afwerking van de rugleuning verwijzen naar de Deense ontwerptraditie. Tegelijkertijd brengt de vorm van de bank een ode aan Nederlandse designbanken uit de jaren ’60. De Olger bank is een smaakvolle verbinder pur sang. Neem plaats!

Olger bank van Sav & Økse

Rondom een blikvanger

De Olger bank is van alle kanten een fraaie verschijning. Uniek is het open houten frame.  De houten constructie geeft het ontwerp een licht en luchtig karakter. De houten achterzijde maakt de bank ook vanaf de rug gezien een blikvanger.  Een unieke bank, zonder geheimen. 

Driezitter

Driezitsbank Olger wordt gemaakt van massief hout, naar keuze in eiken, beuken of walnoot.  De bank is voorzien van hoogwaardige bekleding. Standaard is keuze uit vier stofkleuren.  Andere stoffen zijn op aanvraag.

Meer over de Olger bank

Sav & Økse

Sav & Økse is de collectie Scandinavische houten meubels, die door De Machinekamer is ontworpen. De Machinekamer begon met Sav & Økse als antwoord op de vraag naar mooie en betaalbare tafels van massief hout. De collectie tafels is sindsdien gegroeid en uitgebreid met eettafelbanken, krukken, stoelen, banken, bureaus en kasten. Alle meubels getuigen van aandacht voor detail en lijnvoering en zijn even comfortabel als functioneel en mooi. 

De Sav & Økse is exclusief te koop bij De Machinekamer. Alle meubels staan in hun showrooms in Zaandam en Utrecht.  De showrooms zijn geopend van dinsdag t/m zondag.

Meer weten, kijk dan eens op sav-okse.com en demachinekamer.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Thema voor 30e editie van Maison&Objet bekend

2024 belooft een kosmisch jaar te worden. Voortbouwend op TECH EDEN, dat zich richtte op de verkwikkende alliantie tussen technologie en natuur, zetten Maison&Objet en het creatieve strategiebureau Peclers Paris hun optimistische, veerkrachtige en stimulerende verkenning voort in september met een nieuw thema: TERRA COSMOS.