Boost je zichtbaarheid: samenwerking BNS Crisp met diverse vakmedia!

BNS Crisp ondersteunt alle aangesloten interieurprofessionals en doet altijd haar best om extra kansen te creëren voor haar netwerk. Dus heeft BNS Crisp de handen ineengeslagen met diverse vakmedia, om interieurprofessionals een extra podium te geven. Grijp deze kans!

In de diverse vakbladen krijg jij als interieurprofessional de kans om jouw expertise en voltooide projecten verder te delen. Deze extra podia zorgen ervoor dat jouw bedrijf, projecten en kennis nóg meer in de spotlights worden gezet. Hoe gaaf is dat? Lees snel verder om erachter te komen hoe je je kan aanmelden bij de drie verschillende vakmedia.

© 91 Magazine – Unsplash

Mobilia – Vakblad voor de woninginrichter en de interieurspecialist 

Het vakblad Mobilia staat vol met nieuws en inspiratie over vloeren en interieurtextiel. Ook is er altijd ruimte voor een mooi project van een aangesloten interieurprofessional bij BNS Crisp. Om mee te kunnen doen, is het belangrijk dat je professioneel beeld hebt van een van je opgeleverde projecten. Voor dit jaar zijn ze nog op zoek naar vier deelnemers, waaronder hopelijk ook een vastgoedstylist.  

Gerealiseerd project 

Wil jij met jouw project in het inspirerende Mobilia komen? Stuur dan vóór 21 maart 2024 een selectie foto’s (het liefst een voor én na foto) van jouw project naar lotte@bnscrisp.nl – onder de vermelding van ‘Project Mobilia’. Geef aan waarom jij trots bent op dit project en wie weet word jij uitgekozen! Alle inzendingen worden doorgezet naar Mobilia. Daar wordt door de redactie bepaalt welke inzendingen gebruikt worden. 

© fonQ

Meubel+INTERIEUR – Vakinformatie voor de interieurbranche 

Meubel+INTERIEUR is een crossmediaal platform dat acht keer per jaar een gedrukt magazine uitbrengt. Voor de edities 3 t/m 8 zijn ze op zoek naar interieurexperts, die inhoudelijk een bijdrage kunnen doen over het thema dat centraal staat (zie hieronder een tabel met de geplande thema’s, per editie). Daarnaast zoeken ze interieurontwerpers die een binnenkijker willen delen.  

Heb jij interesse om een bijdrage aan Meubel+INTERIEUR te leveren? Kijk dan achter de inlog voor alle specificaties en eisen. 

Idee voor thema 

Heb jij een goed idee voor een expert-bijdrage voor een van de thema’s? Stuur dan je concrete voorstel vóór 1 april 2024 naar info@bnscrisp.nl – onder de vermelding van ‘Bijdrage thema xxx Meubel+’. Wij delen alle voorstellen met de redactie van het merk. Vervolgens selecteren zij de mogelijke opties die voor hen interessant zijn en nemen ze contact op voor de verdere uitwerking. 

EditieUitgavedatumThema
Nummer 3 17 mei 2024 Interieur & Styling 
Nummer 4 5 juli 2024 Vakopleidingen 
Nummer 5 30 augustus 2024 Maatwerk, vakmanschap & ambacht 
Nummer 6 4 oktober 2024 Beleving/ meerwaarde van de ‘stenen’ winkel 
Nummer 7 15 november 2024 Trends 2025 
Nummer 8 20 december 2024 Micro living 

Binnenkijker Meubel+INTERIEUR

Wil jij een binnenkijker aanleveren? Dan is professioneel en rechtenvrij beeldmateriaal natuurlijk een belangrijke vereiste. Het liefst ontvangt Meubel+ ook een plattegrond van de situatie voor én na het ontwerp. Ook vragen ze je een Word-document aan te leveren, waarin de onderstaande vragen zijn beantwoord.  

  • Naam interieurontwerper/ – stylist 
  • BNS Crisp lidnummer 
  • Bedrijfsnaam 
  • Welk vraagstuk vanuit klant en is opgelost? 
  • Welke uitdagingen zijn er geweest? 
  • Welke producten, materialen, collecties, merken zijn toegepast? En waarom 
  • Hoe gekomen tot keuzes en eindresultaat 
  • Waarom is dit project uniek/ speciaal? 
  • En het liefste een plattegrond voor situatie en van ontwerp (optioneel) 
  • Waarom ben je aangesloten bij het BNS Crisp netwerk? 

Stuur dit alles vóór 1 april 2024 naar lotte@bnscrisp.nl – onder vermelding van ‘binnenkijker Meubel+’.

Merkpartner fonQ – Dé online winkel die helpt bij het inrichten van je huis 

Ook ons Zilveren merkpartner fonQ is op zoek naar inspirerende binnenkijkers. Ben jij trots op een interieur dat jij hebt ontworpen en wil jij dit tonen aan een groter publiek? Stuur dan een korte introductie over de betreffende woonstijl en een aantal mooie foto’s naar communicatie@fonq.nl. Wie weet staat het team binnenkort in de door jou ontworpen eclectische woonkamer, royale keuken of Scandinavische tuin.

© fonQ

En, voor welke vakmedia ga jij? Allemaal, of één specifieke? Stuur jouw content snel, dan ben je in ieder geval op tijd met het aanmelden. Succes!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Pantone kleurtrends van 2000 tot 2021

Kleurengigant Pantone heeft sinds 2000 een jaarlijkse voorspelling voor de kleur van het jaar onthuld, gekozen op basis van diepgaande trendvoorspellingen, evenals sociaaleconomische omstandigheden, levensstijl en politieke invloeden, zoals mode, entertainment en reisbestemmingen.